search
Komt er een tweede seizoen van 'Percy Jackson'? Acteur en producent reageren
Series / Nieuws

Komt er een tweede seizoen van 'Percy Jackson'? Acteur en producent reageren

'Percy Jackson and the Olympians' wordt enorm goed ontvangen, maar komt er ook een tweede seizoen?

Nu het eerste seizoen van Percy Jackson and the Olympians bijna volledig te zien is op Disney+, vragen kijkers zich af of er ook een tweede seizoen zal komen. Poseideon-acteur Toby Stephens en uitvoerend producent Jon Steinberg hebben hier een hoopvolle update over.

Percy Jackson is een nieuwe adaptatie van de boeken van Rick Riordan. Voor fans is het goed nieuws dat de serie toe trouw is gebleven aan de boeken, in tegenstelling tot de film uit 2010. Disney heeft nog geen tweede seizoen besteld, maar Stephens en Steinberg zijn hoopvol dat dit nog gaat gebeuren.

Terugkerende personages


Een een gesprek met TVLine zei Steinberg het volgende over seizoen 2: "Er zijn mensen die de hele dag nadenken over hoe het volgende seizoen eruit zou zien, dus hopelijk wordt dat werk vroeg of laat een beetje officiëler".

"Ik begon ermee, wetende dat zowel Jon [Steinberg] als Dan Shotz [uitvoerend producent] zeiden: "Nou, weet je, hij is een terugkerend personage." Toen ik de scripts las die ze mij hadden gestuurd, dacht ik: "Dit is echt leuk." Het is iets dat leuk is om te doen, en het is uiteraard een enorm voorrecht om deel uit te maken van zo’n geliefde franchise die zoveel voor zoveel mensen betekent", voegde Stephens eraan toe.

Goed ontvangen


Er is dus al gepraat over terugkerende personages, waaruit blijkt dat de makers ervan uitgaan dat er nog een seizoen komt. En daar is goede reden voor, want Percy Jackson and the Olympians wordt enorm goed ontvangen op Disney+.



De serie is nu al een van de meest succesvolle Disney+-originals, en was na Ahsoka het meest succesvolle live-action debuut van 2023 op het platform. Het lijkt dus zeer waarschijnlijk dat er een tweede seizoen aankomt. Bekijk Percy Jackson and the Olympians op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen