search
'Peaky Blinders'-ster Paul Anderson brengt de toekomst van de misdaadserie in gevaar
Series / Nieuws

'Peaky Blinders'-ster Paul Anderson brengt de toekomst van de misdaadserie in gevaar

Paul Anderson kwam voor de rechter vanwege drugsbezit en heeft hiermee de hele toekomst van Peaky Blinders in gevaar gebracht.

Paul Anderson heeft de toekomst van Peaky Blinders misschien wel verpest met een recente handeling. De acteur werd gevonden met cocaïne en heeft hier niet alleen zijn eigen carrière mee in gevaar gebracht, maar ook de toekomst van Peaky Blinders.

Anderson zou terugkeren naar Peaky Blinders in zijn vaste rol als Arthur Shelby, maar toen werd hij op tweede kerstdag 2023 aangehouden vanwege drugsbezit. Hij werd in een pub in Hampstead gevonden met meerdere illegale middelen.

De rechtzaak


Afgelopen 25 januari verscheen Anderson voor de rechtbank en kreeg hij een boete van £1.345, wat omgerekend een kleine €1600 is. Hij pleitte schuldig voor het in bezit zijn van cocaïne van klasse A, amfetaminen van klasse B en twee andere middelen van klasse C.

Volgens verschillende bronnen heeft de advocaat van Anderson tijdens de rechtszaak verteld dat hij geen cocaïne heeft gebruikt, maar zich slechts in een "ongelukkige positie" bevond en "de kracht had moeten hebben om nee te zeggen".

Voor zijn fans


Ook zijn er geruchten dat zijn advocaat hieraan toevoegde dat Anderson een "zeer intense rol" speelt in Peaky Blinders. Hij wordt hierdoor vaak herkend en probeert zijn fans tevreden te houden door in het echte leven "in zijn rol te kruipen".

Bekijk op instagram


De toekomst van Peaky Blinders is door deze situatie dus erg onduidelijk. The Daily Star sprak met een anonieme insider die vertelde dat het "moeilijk zal zijn om [Anderson] opnieuw zijn rol te laten spelen alsof er niets is gebeurd." De laatste optie zou zijn om "alles te annuleren."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen