search
Alleen zo kan 'Squid Game' overleden speler 001 terugbrengen als slechterik in seizoen 2

Alleen zo kan 'Squid Game' overleden speler 001 terugbrengen als slechterik in seizoen 2

Er is één manier waarop de meest interessante slechterik uit de tv-geschiedenis terug kan keren in seizoen 2 van Squid Game.

Adriennë Koolen
Seizoen 1 van Squid Game zat ongelofelijk complex, maar geniaal in elkaar en seizoen 2 moet dit dus proberen te evenaren. Dit zou kunnen met dezelfde slechterik, maar er is één probleem.

Squid Game was al vanaf de eerste aflevering een groot succes en er werd dan ook meteen een tweede seizoen aangekondigd. Dit seizoen zal eind 2024 verschijnen en Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) volgen in zijn strijd tegen de nieuwe Squid Games.

De beste slechterik


In het eerste seizoen werd één van de meest interessante slechteriken geïntroduceerd, speler 001/ Oh Il-Nam (Oh Yeong-su). Hij bleek de maker van de Games te zijn, maar hij overleed tijdens de finale.

Toch zijn er een paar mogelijkheden om Oh Il-Nam terug te brengen voor seizoen 2. De verteltechniek die hiervoor gebruikt zal moeten worden, is het best bekend uit de iconische film The Godfather Part II.

De verteltechniek


In deze verteltechniek lopen het heden en het verleden naast elkaar in één verhaal. Op deze manier kan Seong Gi-huns strijd in het heden gevolgd worden, maar kan er ook gefocust worden op de oorsprong van de Games met Oh Il-Nam.Het is namelijk al bekend dat de Games in 1988 begonnen om zijn verveling tegen te gaan. Seizoen 2 zou het leven van Oh Il-Nam als verveelde en rijke magnaat kunnen laten zien. Een achtergrondverhaal zoals dit zou veel vragen over de Games beantwoorden én een manier zijn om de geliefde, maar gehate slechterik terug te brengen.

Stream Squid Game op Netflix.

Aanbevolen artikelen