search
Netflix/Marvel-ster hint naar terugkeer in het nieuwe 'Daredevil'-seizoen op Disney+
Series / Nieuws

Netflix/Marvel-ster hint naar terugkeer in het nieuwe 'Daredevil'-seizoen op Disney+

De vele foto's van Marvel-acteurs kunnen heel veel betekenen voor de toekomst van nieuwe series.

Netflix’ nieuwe Daredevil: Born Again komt steeds dichterbij en ook worden er steeds meer hints en details onthuld. Zo is er onlangs een geheimzinnige video opgedoken op Instagram die naar de terugkeer van een belangrijk personage hint.

Actrice Krysten Ritter (Jessica Jones) plaatste onlangs een video op haar Instagram Stories waarin ze een heel bekend shirt droeg. Het ontwerp was namelijk precies hetzelfde als wat haar Marvel-personage droeg in het vorige seizoen. Cosmis Marvel heeft een screenshot gemaakt van de nu verwijderde Story en de foto's op Twitter geplaatst.

Wat betekent dit?


Onder de video stond IYKYK, wat vertaald 'als je het weet, dan weet je het' betekent. Eerder had Ritter al aan Comicbook aangegeven dat ze "heel erg van [Jessica] houdt".

In hetzelfde interview liet Ritter weten dat ze "bereid is om het nog een keer te doen". Sterker nog, "als [ze] ooit de kans zou krijgen om haar opnieuw te spelen, zou [ze] de eerste zijn [die ‘ja’ zegt]".

Terugkeer


Op het moment van schrijven is Marvel Studios druk bezig met het filmen van Daredevil: Born Again en de video van Ritter is niet de enige die onlangs opgedoken is. Nu gaan er dus geruchten rond dat alle acteurs van wie een foto of video is gedeeld, terugkomen voor het tweede seizoen van Daredevil: Born Again, waaronder dus Ritter als Jessica.



Naar verwachting zal de serie in 2025 uitkomen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen