search
Fans niet blij met Netflix na aanpassen 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Fans niet blij met Netflix na aanpassen 'Avatar: The Last Airbender'

Netflix dacht de juiste keuze gemaakt te hebben, maar fans zijn woest over deze aanpassing.

De opkomende Avatar-serie, Avatar: The Last Airbender, is één van de meest verwachte series van dit jaar. Er is alleen één ding waar fans woest om zijn.

The Last Airbender is gebaseerd op de animatieserie van Nickelodeon en volgt de Avatar Aang. Hij moet alle vier de elementen beheersen en de strijd aangaan met de Vuurnatie. De fanbase voor de animatieserie is onwijs groot en trouw, maar nu keert ze zich tegen één aanpassing.

De aanpassing


Er was veel kritiek op de aanpassingen van de laatste live-action film, The Last Airbender. Dit is ook de reden dat fans erg blij waren met het nieuws dat de nieuwe Netflix-serie zich aan het originele materiaal houdt.

Nu heeft Sokka-actrice, Kiawentiio, onthuld dat zijn personage "minder seksistisch" is in de nieuwe Airbender. Hij had het gevoel dat "veel momenten in de originele serie zeer twijfelachtig waren". Echter, fans zijn het totaal niet eens met deze keuze.

Onderdeel van zijn groei


Zij beargumenteren dat Sokka juist seksistisch moet zijn, om zo zijn groei als persoon weer te geven. Zij denken dat het juist belangrijk is om te zien hoe Sokka dit gedrag afleert en een nieuw perspectief op de wereld krijgt.



Avatar: The Last Airbender zal later dit jaar te streamen zijn op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen