search
Officieel: Apple TV+ kondigt 2e seizoen aan van spannende thriller met Idris Elba
Series / Nieuws

Officieel: Apple TV+ kondigt 2e seizoen aan van spannende thriller met Idris Elba

Wat wordt het volgende conflict dat Sam Nelson komend seizoen moet zien op te lossen?

Vorig jaar juni kwam Apple TV+ met de spannende nieuwe serie Hijack. De thriller met Idris Elba in de hoofdrol bleek een hit en nu bevestigt de streamingdienst officieel dat seizoen twee eraan komt.

Elba zal opnieuw de rol van Sam Nelson vertolken in het tweede seizoen, nadat hij de gebeurtenissen van het eerste seizoen heeft overleefd en hij zijn vaardigheden als zakelijk onderhandelaar heeft gebruikt om een vreedzaam einde te maken aan de kaping van een vliegtuig, waarin hij passagier is.

Zowel Apple als Elba verheugd


In een reactie op de officiële aankondiging vertelt Elba: "Ik was overdonderd door de overweldigende respons van het publiek na seizoen één. Het is nog geheim welke nieuwe situatie zich ontvouwt voor Sam Nelson, maar ik kan je verzekeren dat we het hoge octaangehalte zullen terugbrengen!"

Ook Jay Hunt, creatief directeur Europa voor Apple TV+, had er wat over te zeggen: "Publiek wereldwijd zat op het puntje van hun stoel bij het zien van het meeslepende optreden van Idris in 'Hijack' en we zijn verheugd om weer aan de slag te gaan met 60Forty en Idiotlamp voor een even zo boeiend tweede seizoen."

Succes en goedkeuring


Het eerste seizoen werd bijzonder goed ontvangen. Het scoorde op IMDb een 7,7 en op Rotten Tomatoes wist het een score van maar liefst 88% te halen. Alsof dat nog niet genoeg was, ook horrorlegende Stephen King gaf zijn goedkeuring.Kijk alle afleveringen van Hijack op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen