search
'Westworld'-ster Evan Rachel Wood over einde van de scifi-serie: "ik heb geen flauw idee"
Series / Nieuws

'Westworld'-ster Evan Rachel Wood over einde van de scifi-serie: "ik heb geen flauw idee"

Het abrupte einde van de serie was niet alleen voor fans frustrerend.

Alweer twee jaar terug kwam er een einde aan Westworld. De science-fictionserie liep voor vier seizoenen voor hij onverwachts eindigde. Ook actrice Evan Rachel Wood vond dat frustrerend.

Westworld is gebaseerd op de film uit 1973 van Michael Crichton, die ook bekend is van de originele Jurassic Park-boeken. Kijkers volgen de avonturen van personages in een futuristisch pretpark gebouwd in een Western-thema.

Evan Rachel Wood


Wood speelde het personage Dolores Abernathy. Door het abrupte stoppen van de serie werd het lot van haar personage nooit duidelijk voor de kijkers van de serie. Maar de kijkers zijn niet alleen, blijkt nu.

''De makers wisten al lang waar het verhaal heenging'', zei Wood tegen The Hollywood Reporter. ''Nadat de serie gecanceld werd vroeg ik ze of ze konden vertellen hoe het eindigde, maar dat wilden ze niet doen.''

Seizoen 5


''Misschien denken ze diep van binnen dat ze de serie toch nog kunnen afronden'', zei Wood als verklaring waarom de makers het lot van haar personage niet wilden vertellen. Gezien de enorm hoge kosten van Westworld is die kans echter klein.



HBO heeft Westworld helaas verwijderd van de streamingsdienst. Of de serie daar nog zal terugkeren voor kijkers is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen