search
Netflix geeft al zijn nieuwe parels voor februari prijs

Netflix geeft al zijn nieuwe parels voor februari prijs

De maandelijkse promo met de nieuwe Netflix-films en series die in Nederland en België verschijnen.

Bram de Groot
Vandaag trapt februari af, de maand die vernoemd is naar de Romeinse god Februus. Hij is de god van purificatie en de onderwereld. Netflix geeft op de eerste dag van deze maand een blik op de nieuwe films en series die gaan verschijnen. Wie weet ook met wat duistere producties.

De promo start met beelden uit Avatar: The Last Airbender, de grote serie van Netflix zelf, die op 22 februari online komt. Daarna zien we beelden uit de romantische serie One Day, te zien vanaf 8 februari.

Meer Netflix


De derde Netflix-productie die langskomt is de film Through My Window: Looking at You. Het derde deel is te zien vanaf 23 februari. Spannender wordt het in de thriller Mea Culpa, ook te zien vanaf de 23e.

Echte misdaad komt bovendrijven in de Netflix-documentaireserie Lover, Stalker, Killer (9 februari). De titel zegt genoeg over het onderwerp. Op 21 februari is het tijd voor de docufilm Can I Tell You a Secret? Ook deze documentaire gaat over een stalker.

Drive to Survive


Een week voordat het nieuwe Formule 1-seizoen start, debuteert op Netflix het zesde seizoen van Formula 1: Drive to Survive.Overigens zijn dit zeker niet alle releases op Netflix in februari. Uiteraard verschijnen ook weer de nodige catalogusfilms en -series. Te denken valt aan Gran Turismo, The Abyss, de Despicable Me-films en alle seizoenen van House, M.D. en Warrior.

Aanbevolen artikelen