search
'Obi-Wan Kenobi' op Disney+: Ewan McGregor heeft slecht nieuws over seizoen 2
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' op Disney+: Ewan McGregor heeft slecht nieuws over seizoen 2

Het lijkt erop dat fans van de serie hun hoop op seizoen twee moeten laten varen.

De Schotse acteur Ewan McGregor is bij velen bekend als de Jedi-meester Obi-Wan Kenobi, en keerde niet lang geleden terug in zijn eigen, gelijknamige, serie. Maar het lijkt erop dat zijn terugkeer eenmalig was.

McGregor werd namelijk tijdens een persmoment gevraagd naar de ontwikkeling van Obi-Wan Kenobi, en wist te vertellen dat er nog niets besproken is en dat dat voorlopig ook niet gepland staat.

Aanvankelijk geen liefde voor personage


Hij vertelde: "Ik zou graag het tweede seizoen doen, maar er wordt nog niet over gesproken. Er gebeurt veel bij Disney." Inmiddels kijkt hij er naar uit om het personage te spelen, maar dat was niet altijd zo.

Hij was namelijk moeilijk over te halen om de Jedi-meester te spelen in Star Wars: The Phantom Menace. Hij voelde zich meer een Danny Boyle-acteur en wilde liever met Boyle aan The Beach werken, een rol die uiteindelijk naar Leonardo DiCaprio ging.

Stroef begin


"Ik ben blij dat ik dit personage ben voor veel mensen, maar toen deze films uitkwamen, werden ze zo slecht ontvangen. Dat was moeilijk. De eerste werd neergesabeld en dan moesten we er nog twee maken! Het was vreemd om in een film te zitten die zo werd bekritiseerd," aldus McGregor over zijn begin als Obi-Wan.Het is dus geen definitief einde, maar voorlopig lijkt het erop dat fans het met één seizoen Obi-Wan Kenobi moeten doen. Kijk alle afleveringen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen