search
'Squid Game' seizoen 2: eerste foto's en beelden met nieuw personage

'Squid Game' seizoen 2: eerste foto's en beelden met nieuw personage

Het tweede seizoen van 'Squid Game' verschijnt dit jaar op Netflix, maar je het nog genoeg tijd om seizoen 1 (opnieuw) te kijken.

Bram de Groot
Gisteren verscheen er een uitgebreide preview van de films en series die in de aankomende elf maanden op Netflix verschijnen. De meest opvallende beelden waren die van Squid Game seizoen 2.

Het tweede seizoen startte in juli 2023 met de opnames. In seizoen twee krijgen we te zien hoe het personage Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) vergaat in zijn jacht op wraak.

Nieuw seizoen


De held Gi-hun wilde eigenlijk naar de Verenigde Staten gaan, maar hij besloot alsnog wraak te nemen op de organisatie van het spel. Op het vliegveld zag hij namelijk dezelfde rekruteerder.

Naast Lee Jung-jae zien we in het nieuwe seizoen ook Lee Byung-hun, Gong Yoo, en Wi Ha-jun terugkeren. Nieuwe namen zijn onder andere Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Park Sung-hoon, Jo Yu-ri, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won en Won Ji-an.

Foto's


Hieronder zie je drie foto's voor het nieuwe seizoen. Je ziet onder andere Gi-hun, de 'Front Man' (Lee Byung-hun) en de 'Recruiter' (Gong Yoo). De vrouw op een van de foto's is Park Gyu-young die een nieuw personage speelt.Het is nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen van Squid Game te zien zal zijn op Netflix. Duidelijk is wel dat je voldoende tijd zal hebben om het eerste seizoen opnieuw te kijken.

Eerste beelden


Hieronder zie je de beelden uit de uitgebreide preview van Netflix van gisteren.

Aanbevolen artikelen