search
De 'Two and a Half Men'-vete tussen Charlie Sheen en Ashton Kutcher
Series / Nieuws

De 'Two and a Half Men'-vete tussen Charlie Sheen en Ashton Kutcher

Het verhaal achter de ruzie tussen Charlie Sheen en Ashton Kutcher.

In 2011 werd de entertainmentwereld opgeschud toen Chuck Lorre, de bedenker van Two and a Half Men, de drastische beslissing nam om afscheid te nemen van de hoofdrolspeler, Charlie Sheen, die worstelde met aanhoudende problemen rond alcohol en drugs.

Het ontslag vond plaats op het hoogtepunt van de populariteit van de serie, waardoor fans geschokt waren. Lorre's oplossing was om Ashton Kutcher als vervanger van Sheen binnen te halen, een beslissing die later een vete tussen de twee acteurs zou ontketenen.

Twitter


Kutcher, die de rol overnam, werd geconfronteerd met onmiddellijke kritiek van Sheen, die zich publiekelijk beklaagde over zijn opvolger. De acteur uitte openlijk zijn ontevredenheid en stelde dat de neergang van de serie onvermijdelijk was en gaf Kutcher de schuld van de ondermaatse scripts. Sheen ging ook veelvuldig los op Kutcher via zijn Twitter-account.

Ashton Kutcher reageerde hier eigenlijk jarenlang niet op totdat de aanhoudende ruzie besprak in de show van Jimmy Kimmel. Kutcher verklaarde: "Echt, genoeg is genoeg. Het is drie jaar geweest en hij blijft me nog steeds trollen op Twitter."

Verzoening met Lorre


De daaropvolgende jaren brachten een onverwachte wending, aangezien Charlie Sheen en Chuck Lorre zich met elkaar verzoenden. Sheen bood vervolgens publiekelijk zijn excuses aan aan Lorre en anderen die waren getroffen door zijn gedrag.

Bekijk op instagram


Kutcher heeft aangegeven nog altijd geen vrienden te zijn met Sheen maar wel groot respect te hebben voor zijn vakmanschap als acteur en zijn rol in Two and a Half Men.

Kijk deze serie op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen