Net5 brengt nieuwe afleveringen 'Castle' en 'Forever'

Net5 Castle en Forever

Deze zullen te zien zijn op de zaterdag-crime-avond van de zender.

Michelle Iwema, 18-10-2015 13:00

Net5 vernieuwt binnenkort haar zaterdag-crime-avond met nieuwe afleveringen van Castle en Forever. Castle verhuist hiermee definitief van SBS6 naar Net5. Seizoen 8 zal vanaf 24 oktober elke zaterdagavond te zien zijn op de zender, gevolgd door nieuwe afleveringen van Forever.
Castle draait om de detectiveschrijver Richard Castle, die in contact komt met de New Yorkse politie wanneer zijn misdaadverhalen worden nagebootst door een moordenaar. Hij helpt met het oplossen en heeft hiermee ook meteen het antwoord voor zijn writer's block. Nieuwe inspiratie voor zijn boeken put hij uit de samenwerking met de mooie en intelligente rechercheur Kate Beckett. Met Castle's intuïtie en Becketts speurwerk lost het dynamische duo al zeven jaar moorden op in New York en inmiddels is de vonk tussen de twee ook overgesprongen.

In Forever is patholoog Anatoom Henry Morgan onsterfelijk. 200 jaar geleden stopte hij met ouder worden en dit probeert hij te verbergen voor de buitenwereld. Maar het geheimhouden van zijn onsterfelijkheid wordt steeds moeilijker. Zijn beste vriend Abe is vooralsnog de enige die Henry in vertrouwen neemt. Ondertussen bestudeert hij vol interesse de, voor hem onbereikbare, dood als forensisch arts.

Kijken jullie uit naar de nieuwe afleveringen van deze series?

Bron: Variety

Lees meer over: Castle, Forever, Net5, crime avond, zaterdag crime avond, tv zaterdag, nieuwe afleveringen Castle, Richard Castle, Henry Morgan

Populair nieuws