search
'Suits'-spin-off nu officieel: NBC verkent meer locaties in de VS
Series / Nieuws

'Suits'-spin-off nu officieel: NBC verkent meer locaties in de VS

De serie breidt zich uit naar meerdere plaatsen in de Verenigde Staten.

Het langverwachte vervolg op de succesvolle serie Suits is officieel bevestigd: Suits: L.A. heeft groen licht gekregen voor een pilot van NBC. Dezelfde intrige maar op een nieuwe locatie.

Het belooft een uitbreiding van de wereld van Suits te worden in de stijl zoals CSI dat al eerder deed met CSI: Miami en CSI: New York. Ook worden er een aantal nieuwe personages geïntroduceerd.

Van kust tot kust


Suits: L.A. draait om Ted Black, een voormalig federale aanklager uit New York, die zichzelf opnieuw heeft uitgevonden door de machtigste cliënten in Los Angeles te vertegenwoordigen. Zijn firma staat op een kritiek punt, en om te overleven moet hij een rol omarmen waar hij zijn hele carrière minachtend tegenover stond.

Ted wordt omringd door een uitstekende groep personages die hun loyaliteit aan hem en elkaar testen, terwijl ze hun persoonlijke en professionele levens niet kunnen scheiden. Dit alles gebeurt terwijl gebeurtenissen van jaren geleden langzaam ontrafelen, wat Ted ertoe brengt alles en iedereen van wie hij hield achter te laten.

Oudgediende aan het roer


De Suits-spinoff werd voor het eerst aangekondigd in oktober van vorig jaar, met de bedenker van de oorspronkelijke serie, Aaron Korsh, als showrunner. Verwacht wordt dat sterren uit de originele serie niet zullen terugkeren, maar bij succes van Suits: L.A. zijn mogelijke crossovers niet uitgesloten.




Kijk alle afleveringen van het origineel Suits op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen