search
Eerste foto's uit de nieuwe Netflix-serie 'Senna' over de F1-legende Ayrton Senna
Series / Nieuws

Eerste foto's uit de nieuwe Netflix-serie 'Senna' over de F1-legende Ayrton Senna

De eerste beelden beloven een serie die bol staat van nostalgie en spektakel.

Netflix heeft de eerste beelden bekendgemaakt van de aankomende serie Senna, een fictionele miniserie gebaseerd op het leven van de legendarische Formule 1-coureur Ayrton Senna.

Het zijn beelden die de tijd weergeven waarin drievoudig wereldkampioen Senna actief was, inclusief gedateerde wagens, veiligheidsvoorzieningen en sponsoring die tegenwoordig niet meer te zien mag zijn.

Biografisch vehikel


Het is voor Netflix niet de eerste keer dat het zich waagt aan de wereld van de Formule 1. Het heeft al seizoenenlang het succevolle Formula 1: Drive to Survive in de catalogus, waarvan het zesde seizoen eind deze maand in première gaat.

Maar nu is het tijd voor een biografische miniserie die in zes afleveringen de carrière van Senna zal weergeven, van zijn begintijd in Europa tot het verschrikkelijke ongeval van de Grand Prix van San Marino in 1994, waarbij hij kwam te overlijden.

Braziliaanse held


Waar wij tegenwoordig kunnen genieten van onze eigen Max Verstappen, staat Senna nog altijd hoog in aanzien bij de Brazilianen. De rol van Senna wordt in de Netflix-serie gespeeld door Gabriel Leone.



Wanneer Senna uitkomt is nog niet precies bekend, voorlopig staat de release gepland voor 2024.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen