search
Slecht nieuws voor 'Stranger Things' seizoen 5
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor 'Stranger Things' seizoen 5

Negatief bericht onthuld voor het langverwachte slotseizoen van dit paradepaardje van Netflix.

Na de nodige vertraging is seizoen 5 van de geliefde fantasyserie eindelijk begonnen met filmen. De laatste update is echter een domper.

Netflix heeft wederom de previews online gezet voor series die in 2024 verder gaan. Stranger Things zit hier niet tussen, wat betekent dat we pas in 2025 het slotseizoen weer te zien krijgen.

Feitelijke herhaling


Dit betekent een feitelijke herhaling van de tijdsspanne tussen het derde en het vierde seizoen. In het laatstgenoemde geval zorgde de pandemie voor vertraging waardoor de fans drie jaar moesten wachten.

Het slotseizoen zou in mei 2023 in productie gaan maar alles werd stilgelegd door de Hollywoodstaking. Zoals bekend is het filmen in januari pas weer begonnen, maar het post-productieproces van Stranger Things is altijd vrij uitgebreid.

Belangrijk element


VFX is nu eenmaal een belangrijk technisch element van de hitserie. Het verhaal kent de nodige paranormale elementen waardoor er een uitgebreid bewerkingsproces nodig is vergeleken met een verhaal waarbij dit niet speelt.



Al met al zullen de fans dus geduldig moeten zijn aangezien 2024 wat dit betreft wordt overgeslagen. Stranger Things is te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen