search
Verrassende Rotten Tomatoes score van 'Mr. and Mrs. Smith': Meningsverschil tussen kijkers en critici
Series / Nieuws

Verrassende Rotten Tomatoes score van 'Mr. and Mrs. Smith': Meningsverschil tussen kijkers en critici

Is Mr. and Mrs. Smith het kijken waard? Kijkers en ciritici niet met elkaar eens.

In 2005 was de wereld verliefd geworden op Brad Pitt en Angelina Jolie in de misdaadfilm Mr. and Mrs. Smith. De film was zelfs zo populair dat er onlangs een gelijknamige serie gemaakt is. Hoe is deze eigenlijk ontvangen?

Het was al meteen duidelijk dat de serie anders zou zijn dan de film. In de film uit 2005 wisten meneer en mevrouw Smith niet dat hun partner ook een spion was. De serie heeft dit concept helemaal omgegooid.

De serie


In de nieuwe Prime Video-serie krijgen twee vreemdelingen een baan bij een mysterieus spionagebureau. Ook krijgen ze een nieuwe identiteit: ze zijn nu het getrouwde stel John (Donald Clover) en Jane Smith (Maya Erskine). Het wordt pas echt gevaarlijk wanneer de twee spionnen gevoelens voor elkaar krijgen.

De originele film staat op zichzelf en is geen grote franchise. Fans waren dan ook benieuwd naar de aanpak van de serie. Nu blijkt dat ze niet overtuigd zijn van het iconische verhaal in het nieuwe jasje.

De score


De kijkers score op Rotten Tomatoes is op het moment van schrijven namelijk een shockerende 64%, maar eerder kreeg de serie een score van 55%. Dit is niet super laag, zeker niet als je bedenkt dat sommige series zelfs onder 20% scoren.



Het is wel opvallend dat de kijkers de serie veel lager beoordelen dan critici. Zij geven de serie namelijk een stabiele 87%. Benieuwd geworden naar de nieuwe Mr. and Mrs. Smith? De originele film is te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen