search
Marvel is nu verplicht om de nog altijd zwevende cliffhanger van 'Daredevil' te verklaren
Series / Specials

Marvel is nu verplicht om de nog altijd zwevende cliffhanger van 'Daredevil' te verklaren

'Daredevil: Born Again' moet ons eindelijk gaan vertellen hoe het is afgelopen met Poindexter.

Daredevil keert binnenkort terug met de reboot Daredevil: Born Again op Disney+. En nu de superheld een comeback maakt, heeft Marvel geen enkel excuus meer om ons nog langer in spanning te houden over de cilffhanger van seizoen 3.

Daredevil: Born Again wordt een geheel nieuwe serie, die in plaats van op Netflix op Disney+ zal verschijnen. Daredevil-acteur Charlie Cox heeft in interviews benoemd dat we bekende gezichten gaan zien, maar dat de serie verder compleet los staat van de originele reeks.

Defenders


Marvel heeft recentelijk zes series in zijn canon opgenomen, die samen ook wel de Defenders-saga genoemd: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders en The Punisher. Al deze series verschenen oorspronkelijk tussen 2015 en 2019 op Netflix.

Dit kan betekenen dat kijkers antwoorden gaan krijgen op vragen die zijn overgebleven nadat de series stopten op Netflix. Het feit dat Defenders-personages nu kunnen opduiken in MCU-projecten, betekent dat er geen enkele manier is waarop Marvel onder de cliffhanger van Daredevil seizoen 3 uit kan komen.

Bullseye


Het derde en laatste seizoen van Daredevil dat op Netflix verscheen, eindigde met een cliffhanger. Het seizoen introduceerde Benjamin Poindexter (Wilson Bethel), een FBI-agent die een pion wordt van Kingpin.



In de finale belanden Daredevil, Poindexter en Kingpin in een gevecht, waarin Poindexter zijn rug breekt en verlamd raakt. Aan het einde van het seizoen ondergaat hij een experimentele operatie. Dit zal zijn rug fixen, maar kan er ook voor zorgen dat hij transformeert in de bekende Marvel Comics-schurk Bullseye.

Release


Bullseye zou de perfecte schurk zijn voor de reboot van Daredevil, en dit zou ook gelijk de cliffhanger beantwoorden. Het is al bevestigd dat Bethel terugkeert in de reboot, dus lijkt het er sterk op dat dit ook echt gaat gebeuren.

Helaas moeten we hier nog wel even op wachten. De opnames voor Daredevil: Born Again zijn momenteel bezig. Waarschijnlijk is de serie pas in 2025 te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen