search
Dit personage zit in zowel 'Friends' als 'How I Met Your Mother'
Series / Nieuws

Dit personage zit in zowel 'Friends' als 'How I Met Your Mother'

Dit personage uit Friends lijkt ook op te duiken in How I Met Your Mother: toeval of zit hier iets achter?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Door de jaren heen zijn er heel wat parallellen getrokken tussen de hitseries How I Met Your Mother en Friends. Beide series gaan over een groep vrienden die hun carrières en liefdeslevens proberen te balanceren. Toch bevatten beide series een element dat wel héél erg op elkaar lijkt.

How I Met Your Mother kopieerde namelijk een personage uit Friends. Het personage werd in de latere seizoenen van Friends geïntroduceerd en ze heeft alles met Mike Hannigan te maken.

De vriendin van Mike


Phoebe en Mike waren misschien wel het beste koppel (op Monica en Chandler na natuurlijk) uit Friends en iedereen stond te juichen toen de twee elkaar weer bij elkaar kwamen.

Er stond alleen één ding tussen hen in: de nieuwe vriendin van Mike, Precious (niemand wist haar naam, maar zo werd ze genoemd). Precious (Anne Duceck) werd op haar verjaardag gedumpt door Mike. Het feit dat Precious ook echt een schatje was, maakte dit alleen maar hartverscheurender.

Hetzelfde personage


Er werd nooit meer iets gezegd over Precious en iedereen was haar weer vergeten. Totdat ze weer opdook in een aflevering van How I Met Your Mother. Soort van dan. Natalie (Anne Dudek) had een relatie met Ted, maar hij maakte het uit op haar verjaardag... twee keer.

Bekijk op instagram


Klinkt bekend? Het is bijna hetzelfde verhaal en het feit dat Dudek beide personages speelt, maakt de hele situatie nog interessanter. Het is misschien vergezocht, maar misschien is Natalie wel de echte naam van Precious en hebben Mike en Ted dezelfde vrouw gedate.

Te streamen op HBO Max


Friends is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen