search
Eindelijk! 'Squid Game' seizoen 2 laat de eerste foto's zien met een hint naar het verhaal

Eindelijk! 'Squid Game' seizoen 2 laat de eerste foto's zien met een hint naar het verhaal

Het potentieel dodelijke spel keert terug en er wordt een tipje van de sluier opgelicht.

Valeria Milić
Menig fan zit met smart te wachten op het spannende vervolg van Squid Game. De winnaar Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) wil opnieuw deelnemen, maar deze keer is zijn doel het ontmaskeren van de organisatoren.

De eerste foto's zijn inmiddels te bekijken en lijken een hint te bevatten wat de plot betreft.

Masker


De geheimzinnige Front Man, oftewel Hwang In-ho (Lee Byeong-heon) blijkt in seizoen 1 de winnaar te zijn geweest van een eerdere Squid Game. Op een van de foto's is te zien hoe hij zijn masker laat zakken.

De foto suggereert dat we meer te weten gaan komen over de achtergrond en de motieven van dit personage. Immers, hij lijkt totaal geen wrok te koesteren en maakt juist deel uit van de organisatie van het mysterieuze spel. Hij is met andere woorden het tegenovergestelde van Gi-hun, die het spel ten val wil brengen.

Winnaar


Bedenker, schrijver en regisseur Hwang Dong-hyuk staat ook dit seizoen weer aan het roer van de serie. Bij de Primetime Emmy Awards was de Koreaan de eerste Aziatische regisseur die het beeldje voor Beste Dramaserie mee naar huis mocht nemen. We kunnen er dus op vertrouwen dat het nieuwste seizoen weer de nodige nagelbijtende momenten zal kennen.Je kunt Squid Game streamen op Netflix.

Aanbevolen artikelen