search
Actrice Anne Hathaway ken je uit de grootste films, maar ze startte ooit in een geflopte tv-serie
Series / Specials

Actrice Anne Hathaway ken je uit de grootste films, maar ze startte ooit in een geflopte tv-serie

De eerste rol van Anne Hathaway was in een serie die al tijdens het eerste seizoen gecanceld werd.

Iedere acteur moet ergens beginnen. Hoewel we Anne Hathaway nu kennen door haar rollen in grote blockbusters, was dat in het begin van haar carrière natuurlijk anders. Haar eerste rol was zelfs in een serie die na slechts één seizoen werd gecanceld.

De meest iconische rollen van Hathaway zijn waarschijnlijk die in films als The Devil Wears Prada, The Princess Diaries en Interstellar. Maar alles begon voor haar met de serie Get Real uit 1999.

Familie Green


Deze Amerikaanse drama-komedie werd uitgezonden op Fox en volgt de disfunctionele familie Green. De ouders van de familie kregen kinderen toen ze tieners waren. Nu hun kinderen ouder zijn, merken ze dat hun huwelijk het dieptepunt heeft bereikt.

Hathaway speelde de rol van Meghan Green, de oudste dochter in het gezin. Meghan is een erg gemotiveerde leerling en wordt zelfs geaccepteerd bij de prestigieuze universiteit UC Berkeley. Het zorgt dan ook voor de nodige schok en drama wanneer ze besluit niet langer naar de universiteit te willen gaan.

Jesse Eisenberg


Hathaway was bovendien niet de enige inmiddels bekende naam die in deze serie te zien was. Ook acteur Jesse Eisenberg had een van zijn eerste rollen in Get Real. Hem kun je kennen van grote films als Now You See Me en The Social Network. In de serie speelt hij de rol van het jongste kind Kenny, dat gepest wordt.In de serie wordt er regelmatig direct tegen de camera gepraat door de kinderen van de familie. Ook bevat de serie verwijzingen naar populaire cultuur en andere tv-series. Hoewel de serie overwegend goed werd ontvangen door critics, werden er niet genoeg kijkers getrokken.

Gecanceld


Get Real werd daarom gecanceld, nog voordat de laatste twee afleveringen van het eerste seizoen uitgezonden konden worden. Dit was ongetwijfeld een grote teleurstelling voor Hathaway en Eisenberg, maar gelukkig is het voor hen helemaal goed gekomen.

Get Real is vandaag de dag niet te vinden op een streamingdienst, wat misschien ook niet geheel verbazingwekkend is. Wel kun je de afleveringen gratis bekijken op YouTube.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen