search
Terugkeer van de serie 'Hannibal': "Het is geen geheim dat we dat willen"
Series / Nieuws

Terugkeer van de serie 'Hannibal': "Het is geen geheim dat we dat willen"

Wat zijn de mogelijkheden voor de terugkeer van geliefde horrorserie Hannibal?

Hannibal van Bryan Fuller is een van de beste horrorseries. Deze eindigde in 2015, maar wordt nog steeds geprezen vanwege de prestaties van de hoofdrolspelers. Bovendien werden de eerste twee seizoenen beloond met Saturn Awards voor beste netwerktelevisieserie. Het is dan ook geen verrassing dat iedereen meer Hannibal wil.

Mads Mikkelsen (Hannibal Lecter) is nu druk bezig met een ander horror project, namelijk Dust Bunny. Op de set in Boedapest is hij onlangs herenigd met Hannibal-maker Fuller, die nu Dust Bunny regisseert.

Meer Hannibal


Fans zijn logischerwijs ontzettend enthousiast dat de twee talenten weer samenwerken en vragen zich nu af of dit ervoor kan zorgen dat de twee mannen weer terugkeren naar Hannibal.

Business Insider stelde deze vraag onlangs aan Mikkelsen en dit is wat hij antwoordde: "Het is geen geheim dat we dat willen; iedereen die deel uitmaakt van de cast en Bryan. Het moet uiteindelijk vroeg of laat gebeuren, want we worden er niet jonger op, toch?"

Ideeën


Ook liet Mikkelsen weten dat hij over Hannibal nagedacht heeft en dat hij denkt dat het "verhaal een tijdsprong kan maken." Dit zou betekenen dat er altijd nog een volgend seizoen van Hannibal kan komen.

Bekijk op instagram


Mikkelsen is niet de enige die over de toekomst van Hannibal nagedacht heeft. Hij vertelde in hetzelfde interview namelijk dat Fuller "een paar ideeën heeft." Hij vervolgde: "Dus ik kan er niet echt iets over onthullen, voor het geval we toch beginnen."

Te streamen op Prime Video


Stream Hannibal op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen