search
Netflix zorgt met controversiële aanpassing in 'Avatar: The Last Airbender' nu al voor opschudding
Series / Nieuws

Netflix zorgt met controversiële aanpassing in 'Avatar: The Last Airbender' nu al voor opschudding

Netflix moet noodgedwongen enkele aanpassingen doen aan het geliefde verhaal, maar niet iedereen is blij met de keuzes die gemaakt zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is geen geheim dat de nieuwe Netflix-serie Avatar: The Last Airbender enkele aanpassingen heeft gedaan aan het originele verhaal. Veel reboots ondergaan veranderingen, maar deze aanpassing heeft geleid tot een grote discussie onder fans.

Netflix staat klaar om een nieuwe live-action serie te maken van de geliefde animatie van Avatar. De reboot zal bestaan uit 8 afleveringen, wat betekent dat veel momenten uit de originele serie niet te zien zullen zijn in de nieuwe Avatar: The Last Airbender, omdat daar simpelweg niet genoeg tijd voor is.

Aanpassingen


Mede hierdoor zijn er enkele veranderingen aangebracht in het verhaal. Uitvoerend producent Albert Kim onthulde onlangs één van deze veranderingen en dit zorgde voor grote opschudding bij fans.

Kim vertelde in een interview met IGN: "We hebben besloten om Aang’s drijfveer duidelijker te maken. [...] We moesten ervoor zorgen dat hij vanaf het begin deze gedrevenheid had."

Meer motivatie


Op deze manier krijgt Aang meer motivatie om de andere elementen te leren kennen en hoeft hij geen omwegen te maken, waardoor het verhaal wordt versneld. Dit kwam echter niet goed aan bij fans, aangezien de omwegen die hij in de animatie maakte juist zo intrigerend waren. Dit is echter niet de eerste aanpassingen waar fans niet blij mee zijn. Er waren namelijk ook al discussies over de aanpassing van Sokka.



Avatar: The Last Airbender zal later dit jaar te streamen zijn op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen