search
Wat betekent de 'Night Country' eigenlijk in de titel van 'True Detective'?
Series / Nieuws

Wat betekent de 'Night Country' eigenlijk in de titel van 'True Detective'?

De oorsprong van de titel is onlangs onthuld in de vierde aflevering van de detectiveserie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De angstaanjagende HBO-serie True Detective: Night Country weet wereldwijd kijkers te intrigeren door een paranormaal tintje te geven aan de bekende serie. Juist dit aspect maakt de serie extra interessant, en verklaart de aparte toevoeging Night Country.

Let op: Spoilers!

De vierde aflevering van het nieuwe True Detective-seizoen kwam afgelopen weekend uit en eindigde met een van de vreemdste scènes tot nu toe. Fans kregen niet alleen een glimp te zien van een bovennatuurlijke entiteit, maar ook van de Night Country.

Laatste aflevering


De laatste minuten van True Detective: Night Country "Deel 4" draait om Navarro en Danvers die een man achtervolgen die Annie's roze jas draagt. Zij dachten namelijk dat het hier om Raymond Clark ging.

De man blijkt in werkelijkheid Otis Heiss te heten, iemand die jaren eerder soortgelijke verwondingen had opgelopen als de TSALAL-onderzoekers.

Ondervraging


Toen Danvers Otis ondervroeg over Raymond, gaf hij een hint die een grote wending geeft aan het seizoen: "Hij is weg, hij is teruggegaan om zich te verstoppen… Hij verstopt zich in het nachtland. We zijn nu allemaal in het nachtland."



Met de vervreemdende uitspraak introduceert de serie een abstracte plek, genaamd Night Country. De titel blijkt dus helemaal niet te verwijzen naar de wekenlange periode van duisternis in Alaska, maar een soort Upside Down in de wereld van True Detective.

Kijken


Leer meer over het nachtland in de vierde aflevering van True Detective: Night Country, nu te zien bij HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Volg jij 'True Detective' seizoen 4, en zo ja, vind je het nieuwe seizoen goed of valt het tot op heden tegen?

  • Seizoen 4 is goed!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik vind het tegenvallen tot op heden

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen