search
SerieTotaal tipt: deze drie mooie series op NPO Plus krijgen de beste recensies

SerieTotaal tipt: deze drie mooie series op NPO Plus krijgen de beste recensies

Als het aan onze recensenten ligt, moet iedereen deze NPO-series gezien hebben.

Mitchell van Vuren
Van ouderwetse detectives tot schrijnende schandalen - NPO Plus heeft een hoop nieuwe series in de aanbieding. De recensenten van SerieTotaal helpen je een handje en delen welke van deze series echt de moeite waard zijn.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op NPO Plus van de afgelopen tijd.

Mr Bates vs The Post Office

★★★★★

Synopsis: Alan Bates wordt ten onrechte beschuldigd van fraude en diefstal door de Britse post. Als blijkt dat meer postkantoorhouders verschrikkelijk in de problemen komen door het gebrekkige computersysteem van de post, komt hij in actie. Het wordt een strijd die jarenlang gaat duren.

Recensie: "[Makers] Hughes en Strong richten al hun pijlen op de kloof tussen burger en overheid, maar vele Davids kunnen wel degelijk een oppermachtige Goliath verslaan. Het is geijkte thematiek die ook in onze geïndividualiseerde en gepolariseerde samenleving aanslaat."

Lees de rest van de recensie.

Ridley

★★★☆☆

Synopsis: Oud-inspecteur Alex Ridley is met vervroegd pensioen na de tragische dood van zijn vrouw en dochter. Zijn oude team hoopt dat hij hen wil bijstaan bij hun zaken. Misschien helpt dat hemzelf ook.

Recensie: "'Ridley' levert exact wat je kan verwachten van een Britse politieserie die heel bewust niet vernieuwend wil zijn. Vermoedelijk ben je deze serie al na een week weer vergeten, maar dat geldt niet voor [acteur] Dunbars muzikale nummertjes."

Lees de rest van de recensie.

Kin seizoen 2

★★★★☆

Synopsis: Ierse misdaadserie over de familie Kinsella. Zij hebben een belangrijke rol in het drugscircuit van Dublin en willen meer macht.

Recensie: "Ook met het tweede seizoen blijft Kin een parel van een serie die een groter publiek verdient. Door de geweldige combinatie van spanning en drama eindigt elke aflevering met de behoefte direct verder te kijken."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen