search
De problemen stapelen zich op voor spin-off van 'Yellowstone'
Series / Nieuws

De problemen stapelen zich op voor spin-off van 'Yellowstone'

Het lijkt erop dat de acteurs een aantal eisen hebben waar Paramount niet op in wil gaan.

Paramount en producent Taylor Sheridan hebben sinds een aantal jaar flinke successen behaald met de Yellowstone-franchise, echter lijkt het steeds meer in de problemen te komen met de ontwikkeling van vervolgprojecten.

De razend populaire hoofdserie Yellowstone heeft natuurlijk al te maken gehad met het gedoe rondom hoofdrolspeler Kevin Costner, maar nu is de studio weer in een impasse geraakt over salarisonderhandelingen met drie andere hoofdrolspelers.

Leuk zakcentje


De terugkeer van acteurs Kelly Reilly, Cole Hauser en Luke Grimes voor een vervolgserie lijkt namelijk onzeker, aangezien de acteurs nog geen contract hebben getekend en aandringen op een aanzienlijke loonsverhoging.

Reilly en Hauser vragen naar verluidt ongeveer $1,25 miljoen per aflevering, wat de onderhandelingen aanzienlijk heeft bemoeilijkt. Paramount heeft een deadline gesteld, waarna de serie mogelijk zonder hen doorgaat en wat een grote tegenslag zou betekenen voor het project en het idee van de originele sterren als een 'brug' tussen oud en nieuw.

Hollywood-zwaargewicht gevraagd


Het vervolg, voorlopig getiteld 2024, heeft zijn oog laten vallen op Matthew McConaughey als hoofdrolspeler. Hoewel eerdere berichten bevestigden dat hij de rol had aanvaard, lijkt het er nu op dat McConaughey nog niet officieel heeft getekend en pas zal instemmen "nadat hij het script heeft gezien".



Kijk alle afleveringen van Yellowstone op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen