search
Fans van 'Griselda' opgelet: deze 4 bikkelharde crimeseries op Netflix wil je niet missen
Series / Featured

Fans van 'Griselda' opgelet: deze 4 bikkelharde crimeseries op Netflix wil je niet missen

Benieuwd naar nog meer series over de drugshandel in Zuid-Amerika? Kijk dan gauw verder.

Kan jij niet genoeg krijgen van misdaadseries over kartels, drugssmokkel en warme landen? Check na Griselda dan ook deze 4 ijzersterke maffiaseries.

Narcos: Mexico



Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel. Bekijk nu bij Netflix.



Queen of the South



Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een maatje en een mysterieus notitieblok moet ze overleven. Kijk zoveel je wilt. Naar de bestseller van Arturo Pérez-Reverte, waarop ook La Reina del Sur uit 2011, met Kate del Castillo, is gebaseerd. Bekijk nu bij Netflix.



El Chapo



Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal van de opkomst, arrestatie en ontsnapping van de beruchte drugsbaron Joaquín 'El Chapo' Guzmán. Bekijk nu bij Netflix.



Somos.



Het leven van de inwoners van het Mexicaanse grensstadje Allende wordt overgenomen door een machtig kartel, met tragische gevolgen. Gebaseerd op waargebeurde verhalen. Bekijk nu bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen