search
Spannende misdaadserie scoort direct sterk op Netflix: Baby Bandito is geen lieverdje
Series / Nieuws

Spannende misdaadserie scoort direct sterk op Netflix: Baby Bandito is geen lieverdje

De serie 'Baby Bandito' doet het uitstekend in haar eerste dagen op Netflix.

De serie Baby Bandito heeft een mooi debuut gemaakt op Netflix. De serie is sinds 31 januari te zien en behoort inmiddels tot de 10 best bekeken series op de streamingsdienst.

De serie is geïnspireerd op een van de grootste overvallen in de Chileense geschiedenis. De jonge Kevin (gespeeld Nicolás Contreras) was het meesterbrein achter de roof. In 2014 stal een bende onder leiding van Kevin Olguín Sepulveda ongeveer 10 miljoen dollar op het vliegveld van Santiago in Chili.

Luxe leven


Sepulveda draagt zijn nieuw verworden rijkdom bepaald niet in stilte. Na de roof viert hij uitbundig feest in Rome. Ondanks zijn status als voortvluchtige geniet hij van zijn vrijheid. Op sociale media pronkt hij met extravagante diners en luxueuze uitgaven. Kevins motief, zoals hij het zelf formuleert: 'Ze zeggen dat geld niet gelukkig maakt, maar degene die dat ooit zei was vast arm.'

Baby Bandito is dus gebaseerd op een waargebeurd verhaal maar er zijn de nodige fictieve elementen toegevoegd aan Sepulveda's levensverhaal om de kijkervaring te vergroten.

Kijken


Kijk de serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen