search
Ondanks dat 'Cobra Kai' stopt, nu toch goed nieuws voor de Netflix-kraker

Ondanks dat 'Cobra Kai' stopt, nu toch goed nieuws voor de Netflix-kraker

Het einde van de Miyagiverse komt helaas in zicht op Netflix.

Mitchell van Vuren
Aan alle goede dingen komt een einde, en helaas moet dat nu ook gelden voor de geliefde Netflix-serie Cobra Kai. De makers van de The Karate Kid-spinoff komen nu met nieuws over de productie van het zesde en laatste seizoen.

Om het begin van het einde van Cobra Kai te vieren, heeft Netflix een nieuwe video onthuld van de cast die zich voorbereidt om naar de set terug te keren voor de laatste keer.

Brief


Ook deelden de uitvoerende producenten een brief met de cast en crew om hen een hart onder de riem te steken.In de brief beloven ze dat het zesde seizoen alle andere zal gaan overtreffen, en nu mogen we hopen dat de cast en crew deze belofte gaan waarmaken tijdens de draaidagen.

Reacties cast


In de video komen meerdere acteurs aan het woord over wat de fans te wachten staat. "Het wordt een knaller" zegt Xolo Maridueña, die Miguel Diaz speelt, in de teaser.Zijn tegenspeelster Martin Kove, alias John Kreese, voegt eraan toe: "Er zitten veel verrassingen in seizoen 6. Je zult het geweldig vinden. Je zult het geweldig vinden."

Release


Cobra Kai seizoen 6 wordt verwacht uit te komen eind 2024. Bekijk de eerdere seizoenen vast bij Netflix.

Aanbevolen artikelen