search
SerieTotaal tipt: drie geweldige series op Disney+ scoren het hoogst

SerieTotaal tipt: drie geweldige series op Disney+ scoren het hoogst

Volgens onze recensenten zijn dit de nieuwe series op Disney+ die op jouw kijklijst thuishoren.

Mitchell van Vuren
Van minuscule beestjes tot de goden op de Olympus - op Disney+ komen continu nieuwe series langs die de moeite van het kijken zeker waard zijn. De recensenten van SerieTotaal lichten toe welke van de nieuwe series op het platform jij gezien moet hebben.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Disney+ van de afgelopen tijd.

Percy Jackson and the Olympians

★★★☆☆

Synopsis: De twaalfjarige halfgod Percy Jackson wordt er door de Griekse god Zeus van beschuldigd dat hij zijn bliksemschicht heeft gestolen en hij racet om deze te vinden en de orde op Olympus te herstellen.

Recensie: "Een Potterachtige profetie, sympathieke bastaardkinderen, een geslaagde grap hier en daar en natuurlijk die minotaurus maken de Griekse mythologie (met wat dichterlijke vrijheid) toegankelijk voor een nieuw publiek."

Lees de rest van de recensie.

Cristóbal Balenciaga

★★★★☆

Synopsis: Begint in Parijs in 1937, als de bekende ontwerper zijn eerste couturecollectie presenteert. Hij laat een succesvolle carrière achter in zijn ateliers in Madrid en San Sebastián, waar hij de Spaanse elite en aristocratie kleedde.

Recensie: "'Cristóbal Balenciaga' schetst een bijzonder integer beeld van de Baskische ontwerper, inclusief de rafelrandjes. Omdat Balenciaga zeer introvert was, is er niet veel bekend over zijn persoonlijkheid. Dat maakt dit een rol die zowel makkelijk als moeilijk is."

Lees de rest van de recensie.

A Real Bug's Life

★★★☆☆

Synopsis: Een ongelooflijk avontuur in negen verschillende microbeestjeswerelden over de hele wereld, waar de krachten van de natuur zich afspelen op een miniatuurschaal en waar kleine beestjes vertrouwen op verbazingwekkende krachten en buitengewone allianties om elke dag door te komen.

Recensie: "'A Real Bug's Life' toont het leven van spinnen, mieren, vlinders en bidsprinkhanen in een narratieve stijl die Walt Disney in de jaren vijftig al hanteerde voor zijn natuurdocumentaires. De diertjes worden tamelijk antropomorfisch neergezet en maken echte 'avonturen' mee, vol spanning, tegenslag en geluk."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen