search
Nieuwe beelden 'Avatar: The Last Airbender' geven indruk van het visuele geweld in de Netflix-serie

Nieuwe beelden 'Avatar: The Last Airbender' geven indruk van het visuele geweld in de Netflix-serie

De voornaamste persongages komen voorbij én we krijgen een voorproefje van het benden van elementen.

Valeria Milić
Over ongeveer twee weken gaat de langverwachte live action-versie van Avatar: The Last Airbender in première. De nieuwste teaser op Netflix' X-account licht een tipje van de sluiter op.

Naast Aang (Gordon Comier), Katara (Kiawentiio) en Sokka (Ian Ousley) krijgen we ook Gran Gran (Casey Camp-Horinek) te zien. De Arctische omgeving en de special effects zijn veelbelovend.

Nieuwe vrienden


De clip kun je hieronder bekijken en biedt een korte inleiding op het welbekende verhaal van Aang.

Nadat hij wakker is geworden ontmoet hij zijn nieuwe vrienden Katara en Sokka, die beiden bij de Water Nation horen. Natuurlijk zien we Katara water benden, en vertelt Gran Gran dat Aang de langverwachte Avatar is.

Visuele vormgeving


Hoewel hij bij de Earth Nation hoort, is Aang iemand die alle elementen kan benden. We zien een korte maar spectaculaire shot waarin het jongetje van wanten weet wat vuur betreft. De shots van het winterse landschap en de omgeving waarin de Water Nation leeft laten zien dat veel aandacht is besteed aan de visuele vormgeving.Binnenkort is het dus zover: Avatar: The Last Airbender is vanaf 22 februari te streamen op Netflix.

Aanbevolen artikelen