search
HBO vindt vervanger voor ontslagen Poetin-sympathisant in derde seizoen 'The White Lotus'
Series / Nieuws

HBO vindt vervanger voor ontslagen Poetin-sympathisant in derde seizoen 'The White Lotus'

In een recordtijd is een nieuwe acteur gevonden voor het Russische personage.

De productie van het derde seizoen van HBO's The White Lotus verloopt tot nog toe niet geheel vlekkeloos, maar na problemen met het vinden van een locatie en de casting, heeft HBO inmiddels weer wat winst geboekt.

Binnen slechts enkele dagen heeft HBO namelijk een vervanger gevonden voor de recentelijk ontslagen Miloš Biković, die na kritiek van de Oekraïense overheid het veld moest ruimen. Hij wordt vervangen door de Bulgaarse acteur Julian Kostov.

Russische ervaring


Kostov heeft in de afgelopen jaren carrière gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, waar hij in verschillende talen heeft geacteerd, waaronder Engels, Russisch en Roemeens. Hij is onder andere bekend van zijn rol als Fedyor Kaminsky in het eerste seizoen van Netflix's fantasyserie Shadow & Bone.

Daarnaast is Kostov als producent partner van Maria Bakalova. Samen runnen zij productiebedrijf Five Oceans die momenteel de productie van hun eerste film afronden, waar ze allebei een rol in spelen.

Een nieuw avontuur in Thailand


The White Lotus, gecreëerd, geschreven en geregisseerd door Mike White, wordt geproduceerd door White, David Bernad en Mark Kamine. Voor de opnames en promotie van het derde seizoen heeft HBO samengewerkt met het toerismebureau van Thailand.Kijk alle afleveringen van The White Lotus op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen