search
De salarissen van de 'Brooklyn Nine-Nine'-cast per aflevering onthuld: Dit verdienen ze
Series / Celebrity

De salarissen van de 'Brooklyn Nine-Nine'-cast per aflevering onthuld: Dit verdienen ze

Dit zijn de salarissen van de grootste acteurs uit Brookly Nine-Nine.

Het leven van de grote acteurs klinkt vaak als de perfecte baan. De glitter en glamour van Hollywood is iets waar sommigen alleen maar over durven te dromen. En ook de riante salarissen zijn vaak het hoofdpersonage in deze stiekeme fantasieën.

De geliefde sitcom Brooklyn Nine-Nine is nu nog steeds enorm populair, ook al eindigde de serie in 2021. Let op dat de salarissen in dit artikel niet officieel bevestigd zijn, maar door CelebrityNetWorth kan er wel een goede schatting gemaakt worden.

De salarissen


Er is geen twijfel over mogelijk dat Andy Samberg (Jake Peralta) het hart is van Brooklyn Nine-Nine en dat is terug te zien in zijn salaris. Sambergs geschatte salaris is $ 125.000 per aflevering, wat omgerekend ongeveer €116.000 is.

André Braugher speelde Raymond Holt en verdiende net iets minder dan Samberg. Zijn unieke en humoristische personage gaf de serie net iets extra’s. Hierdoor was hij de op één na best betaalde acteur, met $100.000 per aflevering (ongeveer €92.000).

De salarissen van de vrouwen


Er zijn geen details bekend over de salarissen van de vrouwen, wat betekent dat er geen schatting gedaan kan worden naar het salaris van, bijvoorbeeld, Melissa Fumero (Amy Santiago).



De reden hiervoor is niet bekend. Wellicht zijn deze details niet bekend, omdat de actrices niet zo open over hun salaris praten. Er is dus ook niets te zeggen over een mogelijke loonkloof tussen mannen en vrouwen bij Brooklyn Nine-Nine. Wel is het nettovermogen van Fumero geschat tussen de $2 en $4 miljoen (€1,8 en €3,7 miljoen).

Te streamen op


Stream Brooklyn Nine-Nine op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen