search
Giancarlo Esposito in de grauwe serie 'Parish': nieuwe misdaadhit met de 'Breaking Bad'-ster?
Series / Nieuws

Giancarlo Esposito in de grauwe serie 'Parish': nieuwe misdaadhit met de 'Breaking Bad'-ster?

De nieuwe beelden van de volgende gruwelijke en bloederige misdaadserie zijn nu te zien.

Al vanaf dat film uitgevonden is, zijn kijkers fan van misdaad. De adrenaline en de spanning maken een misdaadserie beter dan elk ander verhaal. De nieuwe misdaadhit Parish deelt zijn explosieve nieuwe trailer.

Parish is gebaseerd op de succesvolle Britse The Driver. De nieuwe AMC-misdaadthriller vertelt het verhaal van Gracián Gray Parish (Giancarlo Esposito), een chauffeur die een criminele organisatie en een mensenhandelbende in New Orleans te slim af is.

Parish


Gray is de eigenaar van een luxe autoservice, maar wanneer zijn zoon wordt vermoord en zijn bedrijf in elkaar stort, moet de familieman een totaal andere kant van zichzelf laten zien. Langzaam komen zijn oude gewoontes uit een donker verleden naar boven wanneer hij in de criminele wereld terechtkomt.

Esposito is vooral bekend van Breaking Bad en Better Call Saul, waarin hij Gus Fring speelt. Met vijf Emmy nominaties en ervaring met het spelen in thrillers, is Esposito een geweldige keuze voor Parish.

De trailer


De splinternieuwe trailer belooft veel actie en spanning, met fantastische achtervolgingsscènes. De trailer eindigt met een montage die laat zien dat de serie niet alleen boordevol geweld zit, maar ook enorm emotioneel is.



De explosieve trailer eindigt met Gray die zegt: "Ik ben het beu om de passagier in mijn eigen leven te zijn." En daarmee zet de trailer de perfecte toon neer van de nieuwe serie. Parish gaat op 31 maart in première in Amerika op AMC en AMC+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen