search
'Reacher' seizoen 3: Prime Video-serie verwelkomt deze twee nieuwe en ervaren acteurs

'Reacher' seizoen 3: Prime Video-serie verwelkomt deze twee nieuwe en ervaren acteurs

De acteurs nemen gezamenlijk meerdere decennia aan ervaring mee naar de actieserie.

Glenn Walsh
Seizoen twee van de actieserie Reacher is onlangs afgerond en nu al werkt Prime Video aan het derde seizoen. Ze hebben alvast twee nieuwe acteurs gevonden die de cast komend seizoen zullen versterken.

Het zijn namelijk Hollywoodsterren Anthony Michael Hall en Sonya Cassidy die zich aansluiten bij Alan Ritchson en Maria Sten als vaste castleden in het aankomende derde seizoen van Reacher.

Oude bekende


Cassidy is bekend van haar rollen in de series The Man Who Fell to Earth en The Last Kingdom. In Reacher zal Cassidy Sarah Duffy vertolken, een uiterst intelligente en taaie DEA-agent uit Boston met een scherp en sarcastisch gevoel voor humor.

Hall is bij het grote publiek bekend van zijn filmperiode in de jaren 80 waarin hij nogal nerdy personages speelde in films als The Breakfast Club en Weird Science, en later wat meer stoere rollen had in films als The Dark Knight en series als Bosch: Legacy.

Duistere zaakjes


Hall zal de rol van Zachary Beck vertolken, een geduchte en succesvolle zakenman. Beck is een weduwnaar en alleenstaande vader van een 20-jarige zoon, Richard. Hij is de eigenaar van een tapijt-importbedrijf waarvan Jack Reacher en zijn medestanders vermoeden dat het een dekmantel is voor een wat meer duistere operatie.Kijk alle afleveringen van Reacher op Prime Video.

Aanbevolen artikelen