search
Kate Winslet vliegt uit de bocht als dictator in de trailer van HBO's nieuwe satire 'The Regime'

Kate Winslet vliegt uit de bocht als dictator in de trailer van HBO's nieuwe satire 'The Regime'

We maken nader kennis met de leider van het land en de echte machthebber.

Valeria Milić
Binnenkort zien we Oscar-winnares Kate Winslet in een nieuwe, bijzondere rol. In het satirische The Regime regeert haar personage Elena Varnham met harde hand.

In de nieuwste trailer blijkt er echter een macht achter haar troon te zijn. Dit is haar officier Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts).

Verdwaasd


Het wordt duidelijk dat Elena in haar verdwaasde verliefdheid de politiek uit het oog verliest. Dit ligt natuurlijk niet aan haar, maar aan haar adviseurs. Volgens Elena zijn zij degenen zijn die zich belachelijk gedragen.

De trailer belooft een over-de-top Winslet als dictator terwijl haar staf alles met lede ogen aanziet. Er iets van zeggen is echter niet aan te raden aangezien dat je de kop kan kosten.

Overigen


Naast Winslet en Schoenaerts zien we Hugh Grant, Guillaume Gallienne, Martha Plimpton, en Andrea Riseborough. De miniserie telt zes afleveringen die geregisseerd zullen worden door Stephen Frears en Jessica Hobbs. De schrijver en showrunner is Will Tracy, die eerder furore maakte met die andere zwarte komedie The Menu.The Regime is vanaf 3 maart te streamen op HBO Max.

Aanbevolen artikelen