search
Nieuwe serie in de wereld van 'The Big Bang Theory'? Hoofdrolspeler is niet echt enthousiast

Nieuwe serie in de wereld van 'The Big Bang Theory'? Hoofdrolspeler is niet echt enthousiast

Nu 'Young Sheldon' ten einde komt, zou HBO naar verluidt aan een nieuwe serie werken.

Valeria Milić
The Big Bang Theory heeft tot dusver slechts een spin-off opgeleverd. Young Sheldon is een prequelserie die zich op de kindertijd van Sheldon Cooper (Jim Parsons) richt.

Chuck Lorre, de maker van The Big Bang Theory zou volgens diverse geruchten die de ronde doen betrokken zijn bij de nieuwe serie. Kunal Nayyar, die Raj speelde, staat niet echt te trappelen.

Uitgesproken


De acteur weet net zo weinig als de fans aangezien niemand contact met hem heeft opgenomen. Tegen TVLine was hij echter vrij uitgesproken over een eventueel vervolg op The Big Bang Theory.

Nayyar: "Het is te vroeg naar mijn idee. Hoe kun je een nieuwe serie maken terwijl de oude serie pas in 2019 is geëindigd? Dat is toch gewoon een nieuw seizoen en geen nieuw verhaal".

Weinig bekend


Chuck Lorre zette destijds een punt achter de komediehit aangezien Parsons de serie ging verlaten. Volgens The Hollywood reporter is verder weinig bekend over de plot, maar de verwachting is dat Lorre er een eigen draai aan zal geven.Dit werd eerder al duidelijk met de prequelserie Young Sheldon. Hierin werd op één bepaald onderdeel gefocust, namelijk Sheldons jeugd. Het verhaal kreeg hierdoor een totaal eigen invalshoek. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen omtrent de nieuwe serie.

Waar te zien?


The Big Bang Theory kun je in de tussentijd bekijken op HBO Max.

Aanbevolen artikelen