search

Ons nieuws van zaterdag 10 februari 2024

Serie over aliens scoort als tierelier op Netflix

Serie over aliens scoort als tierelier op Netflix

De documentairereeks 'Raël: The Alien Prophet' trekt vele kijkers in haar eerste week op Netflix.

Bas de Kramer
De documentairereeks Raël: The Alien Prophet scoort mooie cijfers in haar eerste week op Netflix. De serie is nog maar kort te streamen maar behoort toch al tot de 10 meest bekeken series van de streamingsdienst op dit moment.

De documentaire richt zich op een Fransman die in de vroege jaren '70 beweert de ambassadeur van buitenaardse wezens te zijn. Zijn eigenaardige overpeinzingen weten vele volgelingen te overtuigen.

Sekte


Diverse sekteleden delen hun ervaringen over hoe bijzonder en diepgaand het was om een volgeling te zijn van Raël, die in contact staat met buitenaardsen. Deze aliens zouden duizenden jaren geleden de mensheid hebben geschapen, maar Raëls profetieën lijken niet altijd even logisch.

Desondanks uiten zowel huidige volgelingen als voormalige aanhangers respect voor de profeet, voorheen bekend als Claude Vorilhon. Regisseurs Antoine Baldassari en Manuel Guillon weten de spanning op vernuftige wijze op te bouwen. Eerst onthullen ze het bizarre verleden van Raël, waardoor je bijna sympathie voelt voor de sekteleider. Echter, geleidelijk aan komen steeds vreemdere aspecten aan het licht, zoals Raëls bewering dat de aliens die hij ontmoette 'bijna perfect Frans' spraken.

Broek uit


Raël suggereert bijvoorbeeld ook dat om goed met het hoofd te bidden, men zijn broek moet uittrekken, een handig excuus om zijn vrouwelijke discipelen nauwlettend te observeren. Ook is er een opmerkelijk moment waarin ze gezamenlijk elkaars anussen bewonderen in de natuur.Ook Raël zelf komt aan het woord in de documentaire. Kijk deze serie op Netflix.
Recensie Disney+-serie 'Black Cake'

Recensie Disney+-serie 'Black Cake'

Spannende serie met heftige onderwerpen die toch licht verteerbaar is.

Dieuwertje Deutekom
Regie: Natalia Leite, Zetna Fuentes, Tara Nicole Weyr, e.a. | Cast: Adrienne Warren (Benny Bennett), Chipo Chung (Eleanor Bennet), Ashley Thomas (Byron Bennett), Glynn Turman (Charles Mitch), Mia Isaac (Coventina 'Covey' Brown), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 55-61 minuten | Jaar: 2023

Zwarte cake is een Jamaicaans gerecht dat zijn oorsprong vindt in Brits-koloniale tijden. Een prachtige metafoor voor het samensmelten van culturen, ongeacht hoe deze hebben mogen ontstaan. Dit is de basis van Black Cake, een serie die heftige onderwerpen als racisme en huiselijk geweld met een niet al te zware toon in beeld weet te brengen. Maar bovenal gaat het verhaal over een familie en hun geheimen, die laag voor laag worden onthuld in een romantisch, licht poëtisch drama.

Black Cake kijkt heerlijk weg. De makers nemen goed de tijd om alle personages te introduceren en hun achtergronden te schetsen. Doordat de serie rustig voortkabbelt zijn de soms heftige gebeurtenissen iets draaglijker om naar te kijken, hoewel het een intens drama blijft. Het rustige tempo verstoort de spanning geenszins en vrijwel elke aflevering eindigt met een flinke cliffhanger.

Door de zeer goede balans tussen spanning en rust is deze serie bij uitstek geschikt om in één avond te bingen. In tegenstelling tot veel andere familiedrama's die zich over meerdere generaties uitstrekken, zijn er niet verwarrend veel personages. De focus ligt op de hoofdpersonen en hun onderlinge relaties; ook dat hebben de makers mooi in balans gehouden. De vaak aanzwellende muziek is enigszins over de top en geeft de serie iets soapachtigs, maar verstoort het verhaal meestal niet.

De actrices die Covey/Eleanor spelen, zowel de jonge Mia Isaac als de oudere Chipo Chung, acteren zeer indrukwekkend. En ze lijken ook nog eens griezelig veel op elkaar. Dochter Benny, gespeeld door Adrienne Warren, verschilt juist sterk van haar moeder, niet in het minst omdat Warren beter kan zingen dan acteren. Maar zelfs die tegenstelling past bij het verhaal, waarin moeder en dochter in het eerste deel met elkaar overhoop liggen.

Gaandeweg ziet de kijker steeds meer overeenkomsten tussen de twee vrouwen en groeien ze als het ware naar elkaar toe, ook al zijn ze niet meer samen in een scène te vinden. Black Cake is bovenal een verhaal over familiebanden, in welke vorm dan ook. Het verleden van Covey/Eleanor zit vol tragische en verrassende gebeurtenissen, die zowel tot verdriet als hoop leiden, en dat wordt prachtig in beeld gebracht.

En er is nog wat over voor een volgend seizoen, waar de makers duidelijk op rekenen. Maar de serie is gebaseerd op een boek, een bestseller geschreven door Charmaine Wilkerson, dat vooralsnog geen vervolg heeft, dus zeker is de komst van een tweede seizoen nog niet. Doordat niet alle vragen worden beantwoord eindigt Black Cake met een laatste spannende cliffhanger, die smaakt naar meer.

★★★★☆

Black Cake is te zien bij Disney+.

Het jaar is nog maar net begonnen en HBO Max heeft deze 4 grote series al gecanceld

Het jaar is nog maar net begonnen en HBO Max heeft deze 4 grote series al gecanceld

HBO Max heeft al een flink aantal series gecanceld dit jaar.

Bas de Kramer
HBO Max is flink wat series aan het cancelen de afgelopen tijd. Het jaar is nog maar net begonnen en er zijn al vier series gecanceld door de streamingdienst.

The Flight Attendant


Kaley Cuoco, bekend van haar rol in The Big Bang Theory, vertolkt een gedurfde rol in The Flight Attendant, waar ze een roekeloze en alcoholische stewardess speelt die ontwaakt in een hotelkamer naast een levenloos lichaam, zonder enige herinnering aan de vorige nacht. Vrezend dat ze de moordenaar zou kunnen zijn, zoekt ze wanhopig naar de waarheid voordat anderen het doorhebben, en ontdekt ze een samenzwering die groter is dan ze ooit had kunnen bedenken.Rap Sh!t


Door een toevallige ontmoeting raken middelbare schoolvriendinnen Shawna en Mia bevriend. Ze vormen een vrouwelijke rapgroep en dromen om het groot te maken in de industrie. Rap Sh!t verkent op doordachte wijze de reis van zwarte vrouwen in de muziekindustrie en de obstakels die ze tegenkomen, in een balans tussen echte problemen en onderhoudende komedie.

Julia


Gebaseerd op het leven van chef-kok, auteur en tv-persoonlijkheid Julia Child, vertelt deze biografische serie het verhaal van Childs' reis naar het creëren van haar televisieshow, The French Chef. Julia Child was een pionier in het kookserie-genre en bracht de Franse keuken naar het Amerikaanse publiek.

Our Flag Means Death


De welgestelde landeigenaar Stede Bonnet krijgt in 1717 een soort midlife-crisis. De eigenaardige heer laat zijn comfortabele leven en gezin achter om de opwinding van het leven als piraat te ervaren. Wat volgt is een reeks hilarische misavonturen terwijl hij en zijn bemanning proberen naam te maken op volle zee, en terwijl hij worstelt om zijn zachte en verfijnde manieren af te schudden.Kijk deze series op HBO Max.
Op bekroond boek gebaseerde dramaserie scoort sensationele kijkcijfers op Netflix en is de hit van dit moment

Op bekroond boek gebaseerde dramaserie scoort sensationele kijkcijfers op Netflix en is de hit van dit moment

De serie 'One Day' scoort uitstekende kijkcijfers in haar eerste week op Netflix.

Bas de Kramer
Vanaf 8 februari is de serie One Day op Netflix te zien. De serie is gebaseerd op het gelijknamige en bekende boek van auteur David Nicholls. De serie is momenteel de best bekeken serie op de streamingsdienst.

Het verhaal gaat over de relatie over de jaren heen tussen Emma Morley en Dexter Mayhew. Deze twee op het eerste gezicht onwaarschijnlijke 'soulmates' ontmoeten elkaar op 15 juli 1988, de dag van hun afstuderen.

15 juli


In de serie zien we Emma en Dexter elk jaar weer op deze datum. Soms zien we ze samen, maar soms ook apart. Emma en Dexter evolueren natuurlijk door de jaren heen, maken keuzes en worden geconfronteerd met de uitdagingen van het volwassen worden en dat alles tegen de achtergrond van een veranderende wereld. Wat niet veranderd, is dat zij een band met elkaar houden.

In het midden van het verhaal onthult One Day een cruciale wending die de levens van Emma en Dexter voor altijd zal veranderen. Deze onverwachte gebeurtenis werpt een schaduw over hun relatie en werpt de vraag op: wat als de dingen anders waren gelopen?

Kijken


Laat je meeslepen door dit prachtige verhaal, doordrenkt met emotie en kijk deze serie met glansrollen voor Ambika Mod en Leo Woodall op Netflix.

David Duchovny wil van 'Californication' een film maken maar is bang voor tere zieltjes

David Duchovny wil van 'Californication' een film maken maar is bang voor tere zieltjes

Het schijnt dat het culturele landschap sinds een paar jaar enorm veranderd is.

Glenn Walsh
Na jarenlang te hebben geschitterd in de Showtime-hitserie Californication denkt acteur David Duchovny aan een filmversie van de serie, alleen is hij bang dat het publiek tegenwoordig veel te snel beledigd is.

Duchovny is bij het grote publiek waarschijnlijk het meest bekend van zijn rol als FBI-agent Fox Mulder in The X-Files, maar natuurlijk ook als schrijver Hank Moody in Californication. De film zou er zomaar eens kunnen komen.

De tijden zijn veranderd


De acteur erkent dat het culturele landschap is veranderd en dat de inhoud van de show vandaag de dag misschien niet goed zou worden ontvangen. Hij gelooft echter dat het hart van Californication draaide om familie en humor, en hij zou graag weer met de cast samenwerken.

Hij vertelt: "Oh, natuurlijk! Maar ik denk dat we cultureel gezien in een lastige situatie zijn beland voor die show. Niet dat ik denk dat dat onterecht is. Ik bedoel, de veranderingen in de cultuur zijn zeker gerechtvaardigd. Maar ik denk dat de reflexreactie op 'Californication' misschien te heftig zou zijn."

Veel liever dan gedacht


Als hoofdrolspeler in Californication speelde Duchovny een gevierde schrijver en rokkenjager wiens snelle leven trager blijkt te verlopen dan hij zich had voorgesteld. Gedurende de show probeert hij zijn carrière, zijn writer's block, zijn relatie met zijn dochter en zijn ex-vriendin, evenals zijn voorkeur voor mooie vrouwen, in balans te houden.Kijk alle afleveringen van Californication op SkyShowtime.
Nieuwe update voor Star Wars prequel 'Andor': Diego Luna bevestigt afronding

Nieuwe update voor Star Wars prequel 'Andor': Diego Luna bevestigt afronding

Andor-ster Diego Luna deelt het goede nieuws over de Star Wars prequel op zijn Instagram.

Adriënne Koolen
Tot op de dag van vandaag blijft Star Wars één van de grootste franchises ter wereld. De wereld wordt nog steeds verder uitgebreid met nieuwe spin-offs en prequels. Het nieuwste project is seizoen 2 van Andor, waar nu een spannende update over bekend is gemaakt.

Andor is gecreëerd als prequel op Rogue One: A Star Wars Story uit 2016. Het originele plan voor Andor bestond uit maar liefst vijf seizoenen.

Andor


Showrunner Tony Gilroy besefte zich echter later dat dit plan niet het beste was. De tijdlijn van Andor werd herzien en nu zullen de gebeurtenissen van seizoen 2 meteen leiden tot Rogue One: A Star Wars Story.

Andor-ster Diego Luna liet via zijn Instagram het spannende nieuws weten: Andor seizoen 2 is nu officieel klaar met filmen! Hij bedankte de gehele cast en crew die meegewerkt hebben aan seizoen 2 onder zijn post.

Instagram


Ook liet Luna weten dat hij het liefst iedere persoon individueel wil bedanken, maar dat dat helaas onmogelijk was. Er hebben namelijk meer dan 700 mensen aan dit project gewerkt.

Bekijk op instagram


Daarom bedankte hij iedereen in één keer via zijn Instagram. Daarnaast liet hij weten hoe ongelofelijk "dankbaar" hij is voor de "geweldige ervaring".

Te streamen op Disney+


Er is nog geen officiële verschijningsdatum, maar na verwachting zal seizoen 2 uitkomen in 2025.
Onbekende en onderschatte western van Netflix biedt verrassend nauwkeurig historisch beeld

Onbekende en onderschatte western van Netflix biedt verrassend nauwkeurig historisch beeld

Deze relatief onbekende western van Netflix is historisch accuraat en geeft een verrassende blik op die tijd.

Adriënne Koolen
Sinds het enorme succes van Yellowstone kan de wereld geen genoeg meer krijgen van westerns. Er zijn al veel andere bloederige en rauwe projecten over het Wilde Westen, maar er is één serie die enorm historisch accuraat is.

Er is geen enkele reden om Yellowstone niet te kijken. De serie vertelt een prachtig verhaal met gebrekkige personages, maar soms is het handig om te weten wat er nog meer is. En dan is Godless de perfecte aanbeveling.

Godless


Godless is een western uit 2017 en heeft slechts zeven afleveringen. Dit maakt de miniserie de perfecte bingewatch. De serie vertelt het verhaal van het Amerikaanse Wilde Westen in 1880.

Kijkers zijn massaal verliefd geworden op de moorddadige outlaw Frank Griffin. HIj is een bendeleider die wraak neemt op zijn ex-beschermeling, Roy Goode, die gevlucht is naar het stadje La Bella. Het speciale aan La Bella? De stad wordt volledig geleid door vrouwen.

Historische nauwkeurigheid


De serie wordt veel geprezen om zijn historische nauwkeurigheid. Dit maakt Godless de meest authentieke western in tijden (misschien wel ooit).De serie is zo accuraat, omdat het verhaal gebaseerd is op de echte stad La Bella in New Mexico. De personages uit de serie zijn echter wel fictief.

Te streamen op Netflix


Stream Godless op Netflix.
Heb je van 'One Day' op Netflix genoten? Dan wil je de film met Anne Hathaway niet missen

Heb je van 'One Day' op Netflix genoten? Dan wil je de film met Anne Hathaway niet missen

De nieuwe hitserie One Day van Netflix verscheen eerder in de vorm van een film met Anne Hathaway.

Bram de Groot
Afgelopen week verscheen de serie One Day op Netflix en knalde gelijk hoog de Netflix Top 10 met series binnen. Mocht je de serie hebben gezien, dan raden we je aan om ook de gelijknamige film uit 2011 even op te zetten.

One Day is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2009 van schrijver David Nicholls. In 2011 schreef hij het script voor de film One Day die geregisseerd werd door Lone Scherfig, bekend van de hit An Education.

Serie vs. film


Waar de serie met bestaat uit maar liefst veertien afleveringen van 19 tot en met een kleine 40 minuten, duurt de film zo'n 108 minuten. Dit betekent dat er veel minder tijd genomen kan worden voor de plot van de film.

We zien namelijk hoe een man en een vrouw elkaar ieder jaar tijdens een feest weer ontmoeten, en dat 20 jaar achter elkaar. Gedurende die tijd slaat de vonk nooit helemaal over.

Succes


Waar de serie met Ambika Mod als Emma Morley en Leo Woodall als Dexter Mayhew een groot succes lijkt te zijn voor Netflix, was de film een bescheiden financieel succes. De film One Day, met Anne Hathaway als Emma en Jim Sturgess als Leo, wist zo'n $60 miljoen wereldwijd op te halen.De ontvangst van de film is mager te noemen. De Tomatometer komt niet verder dan 35 procent. De serie doet het een heel stuk beter met een score van 91 procent op de Tomatometer.

Kijken


Wil je de serie One Day nog zien, dan vind je de veertien afleveringen op Netflix. De film uit 2011 staat op Prime Video.

Prime Video gaat deze week door met 'Expats' en 3 andere gave series

Prime Video gaat deze week door met 'Expats' en 3 andere gave series

Kijk deze week naast intense drama veel producties van Nederlandse bodem.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Camping de Wildernis


Verschijnt op: Maandag 12 februari | Release: Seizoen 1 - aflevering 7 | Genre: Reality | Kijk op: Prime Video

Vier families die hun vakantie normaal gesproken op een Nederlandse camping vieren, gaan kamperen in Afrika, zonder verdere informatie vooraf. Als ze bij hun gastheer Johnny de Mol met al hun koffers aankomen in Botswana is het enige dat ze kunnen uitbrengen: “we hadden alles verwacht, behalve dit!”. En dan moet het spel nog beginnen. Want behalve buren, zijn ze ook elkaars concurrenten.
De Prank Show


Verschijnt op: Vrijdag 16 februari| Release: Seizoen 1 - aflevering 4 | Genre: Komedie / Reality-TV | Kijk op: Prime Video

In elke aflevering van 'De Prank Show' houdt Giel zowel bekende als onbekende Nederlanders voor de gek. Op straat, in een café, of in de supermarkt…. Je weet nooit of én wanneer je wordt geprankt.
Expats


Verschijnt op: Vrijdag 16 februari | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Drama | Kijk op: Prime Video

Tegen de kleurrijke achtergrond van het bruisende Hong Kong toont Expats een veelzijdige groep mensen die, nadat een enkele ontmoeting een reeks levensveranderende gebeurtenissen in gang heeft gezet, het evenwicht tussen schuld en verantwoordelijkheid proberen te vinden.
Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

12 & 13 februari: Marry My Husband (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Komedie / Drama / Fantasie - Kang Ji-won, een terminaal zieke kankerpatiënt, wordt vermoord door haar echtgenoot en beste vriend nadat ze getuige is van hun affaire. Ze ontwaakt 10 jaar voor het incident en besluit wraak te nemen met behulp van Yu Ji-hyuk, een directeur bij het bedrijf waar ze werkt. Nu moet ze haar lot heroveren en het vuil uit haar leven elimineren.
HBO Max gaat deze week door met 'True Detective' en 3 andere topseries

HBO Max gaat deze week door met 'True Detective' en 3 andere topseries

Vindt deze week, buiten alle misdaad en actie om, wat afleiding met een hilarische serie.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Curb Your Enthusiasm


Verschijnt op: Maandag 12 februari | Release: Seizoen 12 - aflevering 2 | Genre: Komedie | Kijk op: HBO Max

Larry David, de creatieve motor achter Seinfeld, drijft in deze hilarische, semi-geïmproviseerde serie met alles de spot, en in de eerste plaats met zichzelf.
True Detective


Verschijnt op: Maandag 12 februari | Release: Seizoen 4 - aflevering 5 | Genre: Misdaad / Drama / Mysterie | Kijk op: HBO Max

Deze anthologieserie volgt verscheidene politieonderzoeken waarin de persoonlijke en professionele geheimen van iedereen betrokken worden ontrafeld en waarbij soms de grens van de wet wordt opgezocht.

Casa Grande


Verschijnt op: Donderdag 15 februari | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama

Casa Grande onderzoekt de dramatische, verontrustende waarheid over de aantrekkingskracht van Amerika op immigranten en wat de mensheid bereid is te doorstaan voor een vleugje van de Amerikaanse droom.
Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

11 februari: Ninja Kamui (seizoen 1) - Animatie / Actie / Misdaad - Voormalige ninja Joe Higan wordt overvallen door huurmoordenaars die bloederige wraak op hem en zijn familie zoeken vanwege hun verraad. Dit gebeurt nadat hij aan zijn clan is ontsnapt en naar landelijk Amerika is gevlucht.
Netflix onthult zijn spectaculaire avonturenserie 'Bandidos' met de eerste trailer

Netflix onthult zijn spectaculaire avonturenserie 'Bandidos' met de eerste trailer

Het wordt weer een ouderwetse en spannende zoektocht naar een verloren schat.

Glenn Walsh
Netflix heeft zojuist de officiële trailer onthuld voor de avontuurlijke Spaanse komedieserie getiteld Bandidos, die in maart beschikbaar komt voor streaming en nu al heel veel spektakel belooft.

De serie volgt een grootschalige onderwateroverval en andere avonturen in het paradijselijke decor van de Mexicaanse Cariben. Men is op zoek naar een Mayaanse schat die nooit eerder is gezien, tot nu toe.

Mexicaanse bandieten


De opwindende avonturenserie Bandidos vertelt het verhaal van Miguel en zijn handlanger Lilí, vergezeld door een groep bandieten, terwijl ze proberen een schat te bemachtigen uit het onderwatergraf van een Spaans galjoen dat zonk in de Golf van Mexico tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog.

Het begint allemaal als Miguel (Alfonso Dosal), Lilí (Ester Expósito) en Wilson (Juan Pablo Medina) een eeuwenoude kaart vinden en besluiten de zoektocht naar de verloren schat te beginnen, echter zijn ze niet de enige die achter de schat aan zitten.

Ervaren latino's


Bandidos is een serie gemaakt, geschreven en geproduceerd door de Spaanse schrijver/producent Pablo Tébar, bekend van series als Médico de familia, Heirs, Tierra de lobos, Mar de plástico, Serve and Protect, Diablero en Headless Chickens.Kijk vanaf 13 maart de nieuwe serie Bandidos op Netflix.
Nieuwe serie in de wereld van 'The Big Bang Theory'? Hoofdrolspeler is niet echt enthousiast

Nieuwe serie in de wereld van 'The Big Bang Theory'? Hoofdrolspeler is niet echt enthousiast

Nu 'Young Sheldon' ten einde komt, zou HBO naar verluidt aan een nieuwe serie werken.

Valeria Milić
The Big Bang Theory heeft tot dusver slechts een spin-off opgeleverd. Young Sheldon is een prequelserie die zich op de kindertijd van Sheldon Cooper (Jim Parsons) richt.

Chuck Lorre, de maker van The Big Bang Theory zou volgens diverse geruchten die de ronde doen betrokken zijn bij de nieuwe serie. Kunal Nayyar, die Raj speelde, staat niet echt te trappelen.

Uitgesproken


De acteur weet net zo weinig als de fans aangezien niemand contact met hem heeft opgenomen. Tegen TVLine was hij echter vrij uitgesproken over een eventueel vervolg op The Big Bang Theory.

Nayyar: "Het is te vroeg naar mijn idee. Hoe kun je een nieuwe serie maken terwijl de oude serie pas in 2019 is geëindigd? Dat is toch gewoon een nieuw seizoen en geen nieuw verhaal".

Weinig bekend


Chuck Lorre zette destijds een punt achter de komediehit aangezien Parsons de serie ging verlaten. Volgens The Hollywood reporter is verder weinig bekend over de plot, maar de verwachting is dat Lorre er een eigen draai aan zal geven.Dit werd eerder al duidelijk met de prequelserie Young Sheldon. Hierin werd op één bepaald onderdeel gefocust, namelijk Sheldons jeugd. Het verhaal kreeg hierdoor een totaal eigen invalshoek. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen omtrent de nieuwe serie.

Waar te zien?


The Big Bang Theory kun je in de tussentijd bekijken op HBO Max.
Deze 'Suits'-acteurs zijn weer even helemaal terug, maar anders dan je denkt

Deze 'Suits'-acteurs zijn weer even helemaal terug, maar anders dan je denkt

Deze twee hoofdrolspelers verschenen voor een wel erg bijzondere rechtbank.

Valeria Milić
Suits doet het nog steeds uitstekend op Netflix, en commerciële bedrijven maken handig gebruik van de populariteit van deze serie. Tijdens hét Amerikaanse sportevenement Super Bowl zagen we Jessica (Gina Torres) en Louis (Rick Hoffman) weer terug.

Het vertonen van reclamespots tijdens dit evenement garandeert je een enorm publiek. Bedrijven spelen hier handig op in door fictieve personages uit hitseries voor hun Super Bowl-reclames te gebruiken. In dit geval betrof het een 'rechtszaak' waarbij het bedrijf e.l.f. Beauty betrokken was.

Slimme zet


Dit cosmeticabedrijf produceert dieproefvrije make up en verzorgingsproducten. Louis had het namelijk helemaal gehad met Jessica's gigantische make up-uitgaven op kosten van de zaak.

De rechter in kwestie was Judith Sheindlin uit het bekende reality-programma Judge Judy, dat ook in Nederland te zien is geweest.

Gecanceld


Eerder had Suits een spin-off over Jessica Pearson voor de zender Peacock. Deze is jammer genoeg na een seizoen gecanceld, waarna een spin-off, die zich in Los Angeles zal afspelen, is aangekondigd: Suits: L.A.. Maker Aaron Korsh heeft al aangegeven dat de serie nieuwe personages zal bevatten.Voorlopig is dit dus de enige reünie tussen Louis en Jessica. Kijk Suits op Netflix.