search
Deze 'Suits'-acteurs zijn weer even helemaal terug, maar anders dan je denkt

Deze 'Suits'-acteurs zijn weer even helemaal terug, maar anders dan je denkt

Deze twee hoofdrolspelers verschenen voor een wel erg bijzondere rechtbank.

Valeria Milić
Suits doet het nog steeds uitstekend op Netflix, en commerciële bedrijven maken handig gebruik van de populariteit van deze serie. Tijdens hét Amerikaanse sportevenement Super Bowl zagen we Jessica (Gina Torres) en Louis (Rick Hoffman) weer terug.

Het vertonen van reclamespots tijdens dit evenement garandeert je een enorm publiek. Bedrijven spelen hier handig op in door fictieve personages uit hitseries voor hun Super Bowl-reclames te gebruiken. In dit geval betrof het een 'rechtszaak' waarbij het bedrijf e.l.f. Beauty betrokken was.

Slimme zet


Dit cosmeticabedrijf produceert dieproefvrije make up en verzorgingsproducten. Louis had het namelijk helemaal gehad met Jessica's gigantische make up-uitgaven op kosten van de zaak.

De rechter in kwestie was Judith Sheindlin uit het bekende reality-programma Judge Judy, dat ook in Nederland te zien is geweest.

Gecanceld


Eerder had Suits een spin-off over Jessica Pearson voor de zender Peacock. Deze is jammer genoeg na een seizoen gecanceld, waarna een spin-off, die zich in Los Angeles zal afspelen, is aangekondigd: Suits: L.A.. Maker Aaron Korsh heeft al aangegeven dat de serie nieuwe personages zal bevatten.Voorlopig is dit dus de enige reünie tussen Louis en Jessica. Kijk Suits op Netflix.

Aanbevolen artikelen