search
Netflix onthult zijn spectaculaire avonturenserie 'Bandidos' met de eerste trailer

Netflix onthult zijn spectaculaire avonturenserie 'Bandidos' met de eerste trailer

Het wordt weer een ouderwetse en spannende zoektocht naar een verloren schat.

Glenn Walsh
Netflix heeft zojuist de officiële trailer onthuld voor de avontuurlijke Spaanse komedieserie getiteld Bandidos, die in maart beschikbaar komt voor streaming en nu al heel veel spektakel belooft.

De serie volgt een grootschalige onderwateroverval en andere avonturen in het paradijselijke decor van de Mexicaanse Cariben. Men is op zoek naar een Mayaanse schat die nooit eerder is gezien, tot nu toe.

Mexicaanse bandieten


De opwindende avonturenserie Bandidos vertelt het verhaal van Miguel en zijn handlanger Lilí, vergezeld door een groep bandieten, terwijl ze proberen een schat te bemachtigen uit het onderwatergraf van een Spaans galjoen dat zonk in de Golf van Mexico tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog.

Het begint allemaal als Miguel (Alfonso Dosal), Lilí (Ester Expósito) en Wilson (Juan Pablo Medina) een eeuwenoude kaart vinden en besluiten de zoektocht naar de verloren schat te beginnen, echter zijn ze niet de enige die achter de schat aan zitten.

Ervaren latino's


Bandidos is een serie gemaakt, geschreven en geproduceerd door de Spaanse schrijver/producent Pablo Tébar, bekend van series als Médico de familia, Heirs, Tierra de lobos, Mar de plástico, Serve and Protect, Diablero en Headless Chickens.Kijk vanaf 13 maart de nieuwe serie Bandidos op Netflix.

Aanbevolen artikelen