search
Nieuwe update voor Star Wars prequel 'Andor': Diego Luna bevestigt afronding

Nieuwe update voor Star Wars prequel 'Andor': Diego Luna bevestigt afronding

Andor-ster Diego Luna deelt het goede nieuws over de Star Wars prequel op zijn Instagram.

Adriënne Koolen
Tot op de dag van vandaag blijft Star Wars één van de grootste franchises ter wereld. De wereld wordt nog steeds verder uitgebreid met nieuwe spin-offs en prequels. Het nieuwste project is seizoen 2 van Andor, waar nu een spannende update over bekend is gemaakt.

Andor is gecreëerd als prequel op Rogue One: A Star Wars Story uit 2016. Het originele plan voor Andor bestond uit maar liefst vijf seizoenen.

Andor


Showrunner Tony Gilroy besefte zich echter later dat dit plan niet het beste was. De tijdlijn van Andor werd herzien en nu zullen de gebeurtenissen van seizoen 2 meteen leiden tot Rogue One: A Star Wars Story.

Andor-ster Diego Luna liet via zijn Instagram het spannende nieuws weten: Andor seizoen 2 is nu officieel klaar met filmen! Hij bedankte de gehele cast en crew die meegewerkt hebben aan seizoen 2 onder zijn post.

Instagram


Ook liet Luna weten dat hij het liefst iedere persoon individueel wil bedanken, maar dat dat helaas onmogelijk was. Er hebben namelijk meer dan 700 mensen aan dit project gewerkt.

Bekijk op instagram


Daarom bedankte hij iedereen in één keer via zijn Instagram. Daarnaast liet hij weten hoe ongelofelijk "dankbaar" hij is voor de "geweldige ervaring".

Te streamen op Disney+


Er is nog geen officiële verschijningsdatum, maar na verwachting zal seizoen 2 uitkomen in 2025.

Aanbevolen artikelen