search
David Duchovny wil van 'Californication' een film maken maar is bang voor tere zieltjes

David Duchovny wil van 'Californication' een film maken maar is bang voor tere zieltjes

Het schijnt dat het culturele landschap sinds een paar jaar enorm veranderd is.

Glenn Walsh
Na jarenlang te hebben geschitterd in de Showtime-hitserie Californication denkt acteur David Duchovny aan een filmversie van de serie, alleen is hij bang dat het publiek tegenwoordig veel te snel beledigd is.

Duchovny is bij het grote publiek waarschijnlijk het meest bekend van zijn rol als FBI-agent Fox Mulder in The X-Files, maar natuurlijk ook als schrijver Hank Moody in Californication. De film zou er zomaar eens kunnen komen.

De tijden zijn veranderd


De acteur erkent dat het culturele landschap is veranderd en dat de inhoud van de show vandaag de dag misschien niet goed zou worden ontvangen. Hij gelooft echter dat het hart van Californication draaide om familie en humor, en hij zou graag weer met de cast samenwerken.

Hij vertelt: "Oh, natuurlijk! Maar ik denk dat we cultureel gezien in een lastige situatie zijn beland voor die show. Niet dat ik denk dat dat onterecht is. Ik bedoel, de veranderingen in de cultuur zijn zeker gerechtvaardigd. Maar ik denk dat de reflexreactie op 'Californication' misschien te heftig zou zijn."

Veel liever dan gedacht


Als hoofdrolspeler in Californication speelde Duchovny een gevierde schrijver en rokkenjager wiens snelle leven trager blijkt te verlopen dan hij zich had voorgesteld. Gedurende de show probeert hij zijn carrière, zijn writer's block, zijn relatie met zijn dochter en zijn ex-vriendin, evenals zijn voorkeur voor mooie vrouwen, in balans te houden.Kijk alle afleveringen van Californication op SkyShowtime.

Aanbevolen artikelen