search
Op bekroond boek gebaseerde dramaserie scoort sensationele kijkcijfers op Netflix en is de hit van dit moment

Op bekroond boek gebaseerde dramaserie scoort sensationele kijkcijfers op Netflix en is de hit van dit moment

De serie 'One Day' scoort uitstekende kijkcijfers in haar eerste week op Netflix.

Bas de Kramer
Vanaf 8 februari is de serie One Day op Netflix te zien. De serie is gebaseerd op het gelijknamige en bekende boek van auteur David Nicholls. De serie is momenteel de best bekeken serie op de streamingsdienst.

Het verhaal gaat over de relatie over de jaren heen tussen Emma Morley en Dexter Mayhew. Deze twee op het eerste gezicht onwaarschijnlijke 'soulmates' ontmoeten elkaar op 15 juli 1988, de dag van hun afstuderen.

15 juli


In de serie zien we Emma en Dexter elk jaar weer op deze datum. Soms zien we ze samen, maar soms ook apart. Emma en Dexter evolueren natuurlijk door de jaren heen, maken keuzes en worden geconfronteerd met de uitdagingen van het volwassen worden en dat alles tegen de achtergrond van een veranderende wereld. Wat niet veranderd, is dat zij een band met elkaar houden.

In het midden van het verhaal onthult One Day een cruciale wending die de levens van Emma en Dexter voor altijd zal veranderen. Deze onverwachte gebeurtenis werpt een schaduw over hun relatie en werpt de vraag op: wat als de dingen anders waren gelopen?

Kijken


Laat je meeslepen door dit prachtige verhaal, doordrenkt met emotie en kijk deze serie met glansrollen voor Ambika Mod en Leo Woodall op Netflix.

Aanbevolen artikelen