search
Het jaar is nog maar net begonnen en HBO Max heeft deze 4 grote series al gecanceld

Het jaar is nog maar net begonnen en HBO Max heeft deze 4 grote series al gecanceld

HBO Max heeft al een flink aantal series gecanceld dit jaar.

Bas de Kramer
HBO Max is flink wat series aan het cancelen de afgelopen tijd. Het jaar is nog maar net begonnen en er zijn al vier series gecanceld door de streamingdienst.

The Flight Attendant


Kaley Cuoco, bekend van haar rol in The Big Bang Theory, vertolkt een gedurfde rol in The Flight Attendant, waar ze een roekeloze en alcoholische stewardess speelt die ontwaakt in een hotelkamer naast een levenloos lichaam, zonder enige herinnering aan de vorige nacht. Vrezend dat ze de moordenaar zou kunnen zijn, zoekt ze wanhopig naar de waarheid voordat anderen het doorhebben, en ontdekt ze een samenzwering die groter is dan ze ooit had kunnen bedenken.Rap Sh!t


Door een toevallige ontmoeting raken middelbare schoolvriendinnen Shawna en Mia bevriend. Ze vormen een vrouwelijke rapgroep en dromen om het groot te maken in de industrie. Rap Sh!t verkent op doordachte wijze de reis van zwarte vrouwen in de muziekindustrie en de obstakels die ze tegenkomen, in een balans tussen echte problemen en onderhoudende komedie.

Julia


Gebaseerd op het leven van chef-kok, auteur en tv-persoonlijkheid Julia Child, vertelt deze biografische serie het verhaal van Childs' reis naar het creëren van haar televisieshow, The French Chef. Julia Child was een pionier in het kookserie-genre en bracht de Franse keuken naar het Amerikaanse publiek.

Our Flag Means Death


De welgestelde landeigenaar Stede Bonnet krijgt in 1717 een soort midlife-crisis. De eigenaardige heer laat zijn comfortabele leven en gezin achter om de opwinding van het leven als piraat te ervaren. Wat volgt is een reeks hilarische misavonturen terwijl hij en zijn bemanning proberen naam te maken op volle zee, en terwijl hij worstelt om zijn zachte en verfijnde manieren af te schudden.Kijk deze series op HBO Max.

Aanbevolen artikelen