search
'Two and a Half Men'-reboot op losse schroeven volgens hoofdrolspeler

'Two and a Half Men'-reboot op losse schroeven volgens hoofdrolspeler

Veel fans zullen er naar uit kijken, maar ze moeten vooral niet te veel verwachten.

Glenn Walsh
Jarenlang was de sitcom Two and a Half Men een enorm succes en sinds het einde van de serie in 2015 werd er al gesproken van een mogelijke reboot. Hoofdrolspeler Jon Cryer heeft er echter geen fiducie in.

Cryer speelde met mede-hoofdrolspeler Charlie Sheen van 2003 tot 2011 in de succesvolle sitcom, toen Sheen met producenten overhoop lag en werd ontslagen uit de serie. Cryer wenst Sheen het allerbeste maar twijfelt om opnieuw zaken met hem te doen.

Wel of geen reboot?


De terughoudendheid van Cryer vermindert natuurlijk de hoop op een reboot van Two and a Half Men. Gesprekken over het herenigen van de originele cast van de CBS-sitcom kwamen op gang nadat Sheen en Chuck Lorre (de mede-bedenker van de show) het weer goedmaakten na een zeer openbare ruzie.

Cryer vertelde zelf: "Poe, ik zou niet weten hoe dat zou werken. Het gaat nu veel beter met Charlie, wat geweldig is. We hebben al een paar jaar niet gesproken. Ik heb na zijn ruzie met de producenten weinig vertrouwen of het eenmalig was, of nog een keer kan gebeuren."

Rol op zijn lijf geschreven


Two and a Half Men ging in première op CBS in 2003 en volgde Charlie (Sheen), een losbandige jingle-schrijver, wiens leven abrupt tot stilstand komt wanneer zijn broer, Alan (Cryer), en 10-jarige neef, Jake (Angus T. Jones), in zijn huis aan het strand trekken.Kijk nog eens alle afleveringen van Two and a Half Men op HBO Max.

Aanbevolen artikelen