search
Deze 3 exorbitant dure en zwaar gehypte series worden compleet afgemaakt door de kijkers

Deze 3 exorbitant dure en zwaar gehypte series worden compleet afgemaakt door de kijkers

De kwaliteit van de hedendaagse series is niet altijd even hoog.

Bas de Kramer
Binnen het grote aanbod aan series, is niet altijd alles van even hoge kwaliteit. Sommige series worden flink gehypet en er wordt veel reclame voor gemaakt, teleurstelling kan dan om de hoek liggen. Deze drie series worden totaal niet gepruimd door het publiek op Rotten Tomatoes.

Invasion op Apple TV


Met een sterrencast, een geweldig concept en prijswinnende producenten had Invasion een hit moeten zijn. De trailer was ook zeer indrukwekkend. De serie zelf valt helaas erg tegen met een Rotten Tomatoes beoordeling van slechts 56%.Invasion toont de aarde wanneer deze wordt bezocht door een buitenaardse soort. De invasie wordt gezien door de ogen van 5 mensen van over de hele planeet, die allemaal proberen te overleven terwijl de chaos uitbreekt.

Citadel op Prime Video
Deze spionagethriller met Richard Madden en Priyanka Chopra Jonas werd echt zwaar gehypet. Het eerste seizoen bestaat uit slechts zes afleveringen, en een megalomaan budget van maar liefst $300 miljoen. Maar geld betekent niet altijd kwaliteit en Citadel heeft niets nieuws te bieden aan het spionagegenre.The Idol op HBO Max
Weinig series die vooraf zo gehypet waren als The Idol. De HBO-serie met The Weeknd in de hoofdrol is gemaakt door Sam Levinson, die ook het sublieme Euphoria maakte. Iedereen hoopte dat The Idol ook zou voldoen aan de grimmige toon en fantastische schrijfstijl van Euphoria, maar in plaats daarvan was het een bizar slechte en rommelige serie.

Kijk deze serie op HBO Max.

Aanbevolen artikelen