search
Disney+ onthult plannen voor vernieuwing 'Goosebumps': Griezelige verrassingen in aantocht

Disney+ onthult plannen voor vernieuwing 'Goosebumps': Griezelige verrassingen in aantocht

Fans kunnen zich opmaken voor een heel nieuw seizoen huiveren en rillen.

Glenn Walsh
Disney+ heeft aangekondigd dat de serie gebaseerd op de geliefde boekenserie van R.L. Stine vernieuwd wordt voor een tweede seizoen, maar anders dan verwacht: het zal worden omgevormd tot een anthologieserie.

Het nieuwe seizoen zal een volledig nieuw verhaal, cast en setting bevatten, terwijl het creatieve team terugkeert, inclusief showrunner Hilary Winston, die ook bekend is van haar werk aan Community.

Vermissing in de jaren 90


Seizoen twee zal draaien om een groep tieners die een dreiging ontdekt binnen hun huis, wat een reeks gebeurtenissen in gang zet die een diepgaand mysterie ontrafelen. Terwijl ze zich in het onbekende storten, raken ze verstrikt in het verhaal van vijf andere tieners die op mysterieuze wijze verdwenen in 1994.

Het eerste seizoen van Goosebumps werd met gemengde reacties ontvangen. De critici zijn over het algemeen wat positiever dan het publiek. Het scoort op Rotten Tomatoes een score van 74% en op IMDb een 6,7.

Disney deelt seizoenen uit


Goosebumps is niet de enige titel die vernieuwd is voor een nieuw seizoen. Naast de series Superkitties en Pupstruction mag ook het epische Percy Jackson and the Olympians zich opmaken voor een tweede seizoen.Kijk alle afleveringen van Goosebumps op Disney+.

Aanbevolen artikelen