search
Valse geruchten? Twijfels over annulering van langverwachte fantasy-serie blijven onbeantwoord
Series / Nieuws

Valse geruchten? Twijfels over annulering van langverwachte fantasy-serie blijven onbeantwoord

Na zowat geen informatie over de nieuwe fantasy-serie duiken er geruchten op over een mogelijke annulering.

Het hele proces van een serie maken duurt altijd veel langer dan men zou denken. Zeker als er weinig informatie gegeven wordt en het project niet vooruit lijkt te gaan. Dit is precies wat er aan de hand is met Hulu’s fantasy-serie.

In 2015 publiceerde schrijfster Sarah J. Maas haar roman A Court of Thorns and Roses. Maas was op dat moment al een bekende schrijfster door haar boek uit 2012, Throne of Glass.

Een verfilming


Jaren nadat A Court of Thorns and Roses (ACOTAR) uitkwam, kregen de fans van Maas goed nieuws: het boek zou verfilmd worden in een serie voor Hulu! De serie werd in 2021 aangekondigd op Instagram in een inmiddels verwijderde post van Maas.

De schrijfster liet weten dat ze met Ronald D. Moore (Outlander) samen ging werken en dat er meer details zouden komen. Echter, details kwamen bijna niet. Er werd bijna niets meer gezegd over de adaptatie en zo ontstonden er geruchten dat de serie was geannuleerd.

Nieuwe updates


In november 2023 liet Moore weten dat de serie nog in ontwikkeling was en dat er een aantal scripts geschreven waren. Meer informatie kon de maker niet geven en fans waren niet compleet gerustgesteld.

Bekijk op instagram


Onlangs zijn er verschillende bronnen die de uitspraak van Moore bevestigen. Bovendien nemen tijdschriften zoals Variety de eerdere geruchten over de annulering terug. Alles lijkt er dus op te wijzen dat ACOTAR nog steeds in de maak is, maar er is geen informatie bekend over een mogelijke planning of cast.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen