search
Samuel L. Jackson eist eigen 'Star Wars'-serie: "Hij is niet dood!!"
Series / Nieuws

Samuel L. Jackson eist eigen 'Star Wars'-serie: "Hij is niet dood!!"

Ondanks de pijnlijke eliminatie van Mace Windu door Darth Sidious ziet Samuel L. Jackson een serie nog wel gebeuren.

Wie is er in na een legioen aan Star Wars-spinoffs nog toe aan een Mace Windu-serie? Nou, Samuel L. Jackson weet het wel! Hij komt dolgraag terug in de rol van Master Windu, ondanks diens aannemelijke dood in Star Wars: Revenge of the Sith uit 2005.

Jackson was in elke prequelfilm te zien in de rol van de Jedimeester Mace Windu, maar kwam gruwelijk aan zijn einde toen hij ogenschijnlijk werd geëlektrocuteerd door keizer Palpatine. Maar ondanks deze grote stoot elektriciteit en een flinke val gelooft Jackson in een revival.

Nieuwe gesprekken


Jackson heeft nu tijdens een gesprek met Empire laten vallen dat hij klaar is voor de langverwachte terugkeer van het personage. Hij meldde onder andere: "[Mace Windu] is niet dood!!"

Toen Empire hem ter ere van het 25-jarige jubileum van de prequelfilms vroeg of er een mogelijke Mace Windu-serie aankwam op Disney+, antwoordde hij resoluut: "Alles ja!"

Nieuwe series in de maak


Op dit moment lijkt de pijplijn van Disney+ al te barsten aan nieuwe toevoegingen aan de Star Wars-franchise, zoals The Acolyte, Skeleton Crew en het tweede seizoen van Andor.



Nieuwe seizoenen van Ahsoka en Lando zijn nu in ontwikkeling, dus het is nog maar de vraag hoeveel plek er is voor de gewenste heropstanding van Mace Windu.

Meer van Star Wars


Ontdek het hele aanbod van Star Wars op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen