search
Producenten 'Young Sheldon' bevestigen tragische dood van George in laatste seizoen
Series / Nieuws

Producenten 'Young Sheldon' bevestigen tragische dood van George in laatste seizoen

Alle 'Big Bang'-fans weten al wat er te wachten staat, maar nu komt het er echt aan.

Het zevende seizoen van de Big Bang Theory-spin-off Young Sheldon staat op het punt te beginnen en belooft alvast een dramatische wending te hebben. Uitvoerend producent Steve Holland bevestigt het treurige nieuws.

Fans van The Big Bang Theory weten natuurlijk al dat George Sr., de vader van Sheldon Cooper, op relatief jonge leeftijd kwam te overlijden. Holland onthult dat in het zevende en laatste seizoen de dood van George inderdaad op de horizon ligt.

Canon is leidend


Hoewel sommige Young Sheldon-fans volhouden dat de prequel-serie niet gebonden hoeft te zijn aan de canon van The Big Bang Theory, blijft Holland volhouden dat hij en de mede-bedenkers van de serie, Chuck Lorre en Steven Molaro, niet bereid zijn om de tragedie volledig te omzeilen.

Hij vertelt: "Absoluut niet. Het is iets wat in Sheldon's leven gebeurt. Dit is hetzelfde personage uit Big Bang. We leven in hetzelfde universum als Big Bang, en die vorm van het bouwen aan een wereld is belangrijk. De grote momenten die Sheldon heeft gedeeld gaan ook gewoon gebeuren.

Stille hint van George zelf


Wat het speculeren alleen maar deed groeien waren een aantal posts op Instagram van acteur Lance Barber, die de rol van George Sr. speelt, waarin hij zinspeelde op een mogelijk vertrek van het personage.

Bekijk op instagramIn één van de posts is een foto van achter de schermen te zien met zijn collega-acteurs Iain Armitage en Raegan Revord met het bijschrift "Ik ga mijn Cooper kinderen missen", wat doet vermoeden dat het einde nabij is.

Hoe, wat en waar nog niet bekend


Verder laat Holland nog in het midden hoe de dood precies in beeld gebracht wordt. Hij grapt dat medebedenker Lorre met een pistool op hem gericht staat, mocht hij ook maar iets verklappen over het voorval.Kijk alle afleveringen van Young Sheldon op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen