search
Verrassende acteur pakt de hoofdrol in de spin-off van 'Suits'
Series / Nieuws

Verrassende acteur pakt de hoofdrol in de spin-off van 'Suits'

Stephen Amell, bekend uit de superheldenserie Arrow, pakt de hoofdrol in 'Suits: LA'.

Nadat het al prima ontvangen Suits in 2019 werd afgerond na negen seizoenen werd de serie een doorslaand succes op Netflix. Door de populariteit op de grootste streamingdienst werd de roep om meer Suits steeds groter.

Even geleden werd de spin-off Suits: LA aangekondigd en nu horen we via Variety dat acteur Stephen Amell de hoofdrol gaat spelen.

Amell


De Canadees acteur is vooral bekend van zijn rol als Oliver Queen in de superheldenserie Arrow. Hij speelde de rol van 2012 tot 2020 en was ook te zien in de spin-off series The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl en Batwoman. Amell is ook te zien in de films Code 8 en Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows.

Amell gaat de rol spelen van Ted Black, een voormalige aanklager uit New York die een advocatenkantoor in L.A. heeft opgericht dat gespecialiseerd is in strafrecht en entertainmentrecht.

Krachtig


Zijn personage wordt als volgt omschreven: "Een charismatische man die van nature krachtig overkomt en zijn eigen behoeften boven die van anderen stelt." Volgens een synopsis bevindt zijn bedrijf zich op een crisispunt en om te overleven moet hij een rol omarmen die hij zijn hele carrière heeft geminacht.


In de serie wordt Ted omringd door een geweldige groep personages die hun loyaliteit aan zowel Ted als elkaar op de proef stellen, doordat ze niet kunnen voorkomen dat hun persoonlijke en professionele leven vermengd raken. Dit alles vindt plaats terwijl gebeurtenissen van jaren geleden zich langzaam ontrafelen die Ted ertoe brachten om alles en iedereen achter te laten van wie hij hield.

Opnames


De opnames voor Suits: LA starten volgende maand en je vindt alle seizoenen van Suits op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen